Ajankohtaista

11.06.2024

Rantamakasiinin kesä soi ja maistuu

Kisakalliossa, Lohjanjärven rannassa sijaitsevan ravintola Rantamakasiinin kesäkausi käynnistyy keskiviikkona 19.6. kello 13 tuttuun tapaan suussa sulavien artesaanipizzojen ja bistron houkuttelemana.

04.06.2024

Kisakallio yhteistyöhön LoU Basketin kanssa

Kisakallion Urheiluopisto ja lohjalainen koripalloseura LoU Basket ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen, joka astui voimaan toukokuun alussa.

31.05.2024

Uusi bussireitti Lohjan keskustasta Kisakallioon

Kisakallioon pääsee Lohjan keskustasta jatkossa entistä paremmin julkisen liikenteen linja-autovuoroilla, kun Lohjalla siirrytään ely-vetoiseen joukkoliikennöintimalliin. Linja-autoliikenne Kisakallion ja Lohjan keskustan välillä alkaa maanantaina 3.6.2024.

30.05.2024

Ministeri Bergqvist tapasi ukrainalaisurheilijoita Kisakalliossa

Liikunta-, urheilu- ja nuorisoministeri Sandra Bergqvist keskusteli Ukrainan suurlähettiläs Olga Dibrovan kanssa Suomen tuesta Ukrainalle ja hyökkäyssodan vaikutuksista ukrainalaisiin urheilijoihin. Tapaamisessa ukrainalaiset paraurheilijat esittivät kiitoksensa suomalaisille lämpimästä vastaanotosta ja harjoittelun mahdollistamisesta Kisakallion Urheiluopistolla.

27.05.2024

Pajulahden ja Kisakallion urheiluopistot yhdistyvät

Kolmen Kampuksen Urheiluopistosta alan suurin toimija Suomeen. Kolmen Kampuksen Urheiluopiston toiminta keskittyy Lahteen, Lohjalle ja Helsinkiin. Yhdistymisellä tavoitellaan entistä vaikuttavampaa toimintaa liikunnan ja urheilun kouluttajana ja kasvattajana sekä erilaisten urheilu- ja hyvinvointipalveluiden tarjoajana. Lisäksi yhdistymisen myötä syntyy maahamme uusi apurahasäätiö.