Tervetuloa pyöräilijät

Urheiluopiston palvelut pyörämatkailijoille

Kisakallion Urheiluopisto toivottaa pyöräilijät tervetulleiksi majoittumaan, syömään, saunaan, viihtymään ja sekä ulkoilemaan lähiluontoon. Palvelupisteestämme saat parhaat vinkit Kisakallion ja lähialueen pyöräily- ja ulkoilureiteille. Kisakalliossa yövyt mukavasti joko hotellissa, ylellisissä Villoissamme tai ryhmän kanssa asuntolamajoituksessa. Isotkin ryhmät mahtuvat meille. Pyörämatkailija on tervetullut Kisakallioon pyöräilyvaatteissa ja -kengissä väsyneenä ja likaisenakin. Tutustu majoitusvaihtoehtoihin.

Tarjoamme Kisakallion majottuvien pyöräilijöiden pyörille lukitun säilytyspaikan ja mahdollisuuden pestä pyörä. Pyörän säilytyspaikan tarpeesta voi mainita jo maijoituksen varauksen yhteysdessä tai saaduessa Kisakallioon. Polkupyöriä ei saa säilyttää majoitustiloissa. Kampukseltamme löytyy myös pyörän perushuoltotarvikkeet ja tila, jossa onnistuu kevyt huolto. 

Ravintola Sport tarjoaa päivittäin urheilijoille sopivan aamiaisen, lounaan ja päivällisen. Rantamakasiini Lohjanjärven rannalla on auki kesäisin ja tilauksesta. Kahvila Kimalluksessa voi hengähtää hetken kupposen äärellä tai ottaa mukaan retkievästä seuraavalle etapille. Kodassa tai laavussamme voi nauttia avotulen äärellä. Tutustu Kisakallion ravintolapalveluihin.

Pyörä alle Sporttivuokraamosta

Vuokraamme maastopyöriä ja jopoja sekä muita urheiluvälineitä Sporttivuokraamostamme. Tarjoamme myös maksullisia, ammattimaisten liikunnanohjaajien opastamia pyöräretkiä ryhmille ja yrityksille. 

Linkkejä paikalliseen pyöräilyreitistöön

Kisakalliossa ei ole rakennettuja pyöräreittejä. Kuntoreitit ja läheisten Sorvalammen ja Ahvenalammen laavujen huoltoreitit mahdollistavat mukavat lähipyöräilymahdollisuudet maastopyörällä. Korkeuserot on hyvä huomioida.

8 km maastopyöräreitti vaihtelevassa Lohjanharjun maastossa mtb-pyöräilijöille:
Lohjanharjun maastopyöräreitti 

South by Cycle - Länsi-Uudenmaan Reitti 

​​​​​​​

Lohjan reitistön rakentamisesta kertova podcast

Lohja Trailsin puheenjohtaja Panu Mäkelä kertoo Lohjan mtb-reitin rakentamisesta Yle Areena arkistosta löytyvässä haastattelussa. Haastattelemassa Mikko Peltsi Peltola.

Visit Lohja

Järven Lumo on Lohja, vireä järvikaupunki keskellä vehmasta uusmaalaista luontoa, vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Tervetuloa Lohjalle.

Pyöräily Kisakallion ympäristössä

Kisakalliossa ei ole rakennettuja pyöräreittejä. Kuntoreitit ja läheisten Sorvalammen ja Ahvenalammen laavujen huoltoreitit mahdollistavat mukavat lähipyöräilymahdollisuudet maastopyörällä. Korkeuserot on hyvä huomioida.