Seura-asiakkaiden peruutusehdot

Leirin peruminen

  • Kuluton peruutus on mahdollinen, kunhan se tapahtuu aiemmin kuin 56 vrk ennen leirin alkua.
  • 56 -29 vrk ennen leirin alkua ilmoitettavasta peruutuksesta veloitetaan 25% varauksen kokonaisarvosta.
  • 28-15 vrk ennen leirin alkua ilmoitettavasta peruutuksesta veloitetaan 50% varauksen kokonaisarvosta.
  • 14-3 vrk ennen leirin alkua ilmoitettavasta peruutuksesta veloitetaan 75% varauksen kokonaisarvosta.
  • 2-0 vrk ennen leirin alkua ilmoitettavasta peruutuksesta veloitetaan 100% varauksen kokonaisarvosta.

 

Osallistujan peruminen

Yksittäisissä tapauksissa myöhemmin kuin 48 tuntia ennen leiriohjelman alkamista tehdyistä peruutuksista veloitetaan toimisto- ja käsittelymaksuna 50 €/hlö, Jos asiakas ei saavu paikalle (no show) tai hän joutuu keskeyttämään leirin sairauden tai jonkin muun syyn takia, Kisakallio ei ole velvollinen palauttamaan tai alentamaan keskeytyneen kurssin hintaa asiakkaalle. 

 

Lopullinen henkilömäärä tulee vahvistaa viimeistään 21 vrk ennen leirin alkua. Osallistujatiedot tulee toimittaa Kisakallioon viimeistään 7 vrk ennen leirin alkua. Vst-hinnoittelu on voimassa kun osallistujia on vähintään 8.

Force Majeure

Toimittaja ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat hänen vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella olevasta esteestä, jota hänen ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon ja jonka seurauksia hän ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa. Ylivoimaisena esteenä pidetään esimerkiksi sotaa, kapinaa, maanjäristystä, tulvaa tai muuta luonnonmullistusta, yleisen liikenteen, tietoliikenteen tai sähkönjakelun keskeytystä, tuonti- tai vientikieltoa, lakkoa, työsulkua, boikottia tai muuta työtaistelutoimenpidettä. Lakko, työsulku, boikotti tai muu työtaistelutoimenpide katsotaan ylivoimaiseksi esteeksi myös silloin, kun Toimittaja on itse sen kohteena. Sama koskee myös tämän sopimuksen toista osapuolta.