Tarjoukset

huipputarjous Kokoustajille

-30% upean villan vuokrasta kokouspaketin ostajlle. Villalla on neljää 2 hh makuuhuonetta, iso yhtenäinen oleskelutila, keittiö, 12 hlön kokouspöytä ja kokoustekniikka sekä tilavat saunatilat ja hulppea terassi järvelle.

Villavuokra -30% 490 euroa.

Tarjous koskee villoja Koivu ja Kallio.

Tutustu villaan virtuaalisesti

Henkilöstön virkistyspäivä tarjous

ilmainen inspiraatioluento huhtikuun loppuun asti

Tulkaa porukalla Kisakallioon hakemaan lisää energiaa ja yhteishenkeä töihin. Suunnitellaan ohjelma henkilömääränne mukaan. Tarjousetuna tarjoamme Hyvinvoinnin asiantuntijamme Janne Mustosen inspiraatioluennon - Tervetuloa!

Tutustu lisää

Kisakallion uusi hotelli aukeaa joulukuussa

Avajaistarjous

195 €/hlö/vrk

Yöpyvä kokous
Majoitus uudessa hotelli omenatarhassa (1hh), Ravintolapalvelut (aamiainen/aamukahvi x2, aamusauna, kevyt lounas ja iltapäiväkahvit) sekä kokoustila järvinäkymällä uudessa hotellissa.

Myynti, yritykset ja vapaa-aika

Elämysliikuntaa kokouksen lomaan

Suosittelemme lämpimästi kokouspäivän lomaan edes hiukan aikaa Kisakallion ympäristöstä sporttipalveluista nauttimiseen. Kesällä valinnanvaraa on runsaasti: melontaa, pyöräilyä, pallopelejä tai pieni retki Karnaisten korpeen.

Tunnelma ja oma rauha

Kokouksen järjestämisessä on monta etua, mutta yleisimmin asiakkaat arvostavat omaa rauhaa ja villojen valoisaa skandinaavista tunnelmaa sekä sijaintia järvimaisemassa. Isot ikkunat ja terassit tuovat luonnon päivän jokaiseen hetkeen. Omalla villa porukka pysyy hyvin kasassa ja usein päivä päättyy hartaaseen saunomiseen.

Yhdessä liikkumaan

Takuuvarma tapa saada kokouspäistä paras irti: lähteä yhdessä ulos liikkumaan. Liikkuminen saa ajatuksen kulkemaan paremmin, luonnossa aivot lepäävät ja yhdessä tekeminen lujittaa luottamusta ja parantaa yhteistyötä. Eli mikä on teidän lajinne?