Vapaa-ajan asiakkaiden peruutusehdot

Vapaa-ajan kurssit ja lomat, asiakkaan peruutus:

Toimisto- ja käsittelymaksuna pidätetään 65 € per henkilö. Jos asiakas ei saavu paikalle (no show) tai hän joutuu keskeyttämään kurssin sairauden tai jonkin muun syyn takia, Kisakallio ei ole velvollinen palauttamaan tai alentamaan keskeytyneen kurssin tai loman hintaa asiakkaalle. 

Booking.com peruutusehdot

  • Asiakas voi perua kuluitta edellisenä päivänä klo 18. mennessä. Asiakas tekee peruutuksen Booking.com kautta.

Hotellihuoneperuutusehdot (varaus tehty Kisakallioon, yksityisasiakas)

  • Samat peruutusehdot kuin Booking.com:lla. 
  • Asiakas tekee peruutuksen Kisakallioon.
  • Emme solmi laskutussopimuksia yksityishenkilöiden kanssa.

Villat peruutusehdot

  • Varauksen voi peruuttaa 28 vrk ennen majoitusta. Ennakkovarausmaksua (350 euroa) ei palauteta.
  • Asiakas tekee peruutuksen Kisakallioon.

Lomarengas peruutusehdot

  • Varauksen voi peruuttaa 28 vrk ennen majoitusta.
  • Asiakas tekee peruutuksen Lomarenkaalle.

Kisakallio ei vastaa kurssin tai loman yhteydessä mahdollisesti syntyvistä esine- tai henkilövahingoista paitsi silloin, jos Kisakallion voidaan osoittaa toimineen törkeän tuottamuksellisesti. Asiakkaalla tulee täten olla voimassaolevana muun muassa henkilökohtainen tapaturmavakuutus, jonka voimassaolosta Asiakas vastaa itse. Suosittelemme Asiakasta tarkistamaan myös oman matkavakuutuksen kattavuuden mahdollisen sairastumisen varalta sekä tarpeen mukaan hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen.

Kisakallio pidättää oikeuden perua kurssi tai loma viimeistään 7 päivää ennen kurssin tai loman alkamisajankohtaa. Kurssin peruuntuessa osallistujille ilmoitetaan asiasta sähköpostitse. Poikkeuksellisessa tilanteessa, jossa koulutus perutaan Kisakallion toimesta, Asiakkaalla on oikeus saada kurssi- tai lomamaksunsa takaisin.

Tilanteessa, jossa Kisakallion kyky toimittaa Asiakkaan maksamaa palvelua loppuun saakka aikataulun mukaisesti vaarantuu, Asiakkaalla on oikeus vaatia takaisinmaksettavaksi ainoastaan käyttämättä jäänyttä osuutta vastaavaa summa kurssin tai loman hinnasta.

Force Majeure

Toimittaja ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat hänen vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella olevasta esteestä, jota hänen ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon ja jonka seurauksia hän ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa. Ylivoimaisena esteenä pidetään esimerkiksi sotaa, kapinaa, maanjäristystä, tulvaa tai muuta luonnonmullistusta, yleisen liikenteen, tietoliikenteen tai sähkönjakelun keskeytystä, tuonti- tai vientikieltoa, lakkoa, työsulkua, boikottia tai muuta työtaistelutoimenpidettä. Lakko, työsulku, boikotti tai muu työtaistelutoimenpide katsotaan ylivoimaiseksi esteeksi myös silloin, kun Toimittaja on itse sen kohteena. Sama koskee myös tämän sopimuksen toista osapuolta.