Kiitos varauksestasi Kisakallioon!

Tässä ohjeessa on tärkeitä asioita, jotka on hyvä muistaa ennen saapumista, leirin aikana sekä leirin jälkeen.

 

Varausvahvistus ja peruutusehdot

Kisakalliosta on lähetetty teille varaukseen liittyvät tiedot, josta näette tilavaraukset sekä varausnumeron. Varauskoonti kannattaa katsoa vielä kertaalleen läpi.

Peruutusehdot

 

Ryhmävarauslomake, laskutustiedot ja VST-palkkio

Osallistujien tietolomake tulee täyttää kokonaisuudessaan jokaisen osallistujan osalta viimeistään 3 viikkoa ennen saapumistanne. 

Tietojen kerääminen ennakkoon on tärkeää, jotta ryhmänne majoittaminen onnistuu sujuvasti ja keittiömme osaa huomioida allergia- ja ruokavaliotietonne.

Huomioittehan, että Kisakalliota velvoittaa laki majoitus- ja ravitsemistoiminnasta, jonka puitteissa kaipaamme osallistujien tiedot ennakkoon.

Laki majoitus- ja ravitsemistoiminnasta 

Toimittakaa Kisakallion varauksen yhteyshenkilölle laskutustietonne sekä yhdistyksen/seuran y-tunnus. Kannattaa myös infota etukäteen, jos varauksenne tekijä ei ole sama henkilö kuin yhteyshenkilönne paikan päällä.
 

VST-palkkio

Toimintanne ollessa vapaan sivistystyön lain alaista, pyydämme teitä huomioimaan seuraavat asiat: 

 • saapuessanne Kisakallioon vastuuhenkilönne (jolle maksetaan vst-palkkio) tulee allekirjoittaa vastaanotossa kurssikertomus.
   
 • VST-palkkion saajan käytännöt:
  • Palkkiot sähköisen järjestelmän kautta
  • https://kisakallio.norlic.fi
  • Verokortteja ei tarvitse toimittaa, ne saadaan suoraan verottajalta.
  • Seuran / henkilön laskutus -> Laskutusohje toimittajille
  • Laskutus on mahdollista vain jos seuralla/henkilöllä on y-tunnus ja on ennakonpidätysrekisterissä.
    
 • Laskulla tulee näkyä:
  • seura ja ryhmän nimi

  • valmentajan nimi (kurssikertomuksen allekirjoittaja)

  • seuran y-tunnus

  • leirin ajankohta

  • opetustuntien määrä, enintään 5h per päivä

  • Kohdentakaa lasku Kisakalliosäätiölle & Kisakallion yhteyshenkilölle.

 

Majoittuminen

Vastaanottomme pyrkii toimittamaan yhteyshenkilöllenne huonekoot 2-3 päivää ennen saapumistanne Kisakallioon. Toivomme, että ilmoitatte huonejakonne jo ennen Kisakallioon saapumistanne saatujen huonekokotietojen pohjalta, paluupostissa vastaanoton ohjeiden mukaisesti. Majoitustilasta riippuen, huoneet ovat pääsääntöisesti 2-6 hengen huoneita.
 

Varustelut huoneissa

 • Hotelli Omenatarha: liinavaatteet pyyhkeineen, hiustenkuivaaja, vaatteiden kuivauskaappi, pieni jääkaappi.
 • Huoneistohotelli Katajarinne: liinavaatteet pyyhkeineen, hiustenkuivaaja, vaatteiden kuivauskaappi, pieni jääkaappi.
 • Opistotason majoitus (Koivupiha, Rantarinne, Kampus): vain liinavaatteet vuoteissa, omat pyyhkeet mukaan.

Huomioittehan: saunavarauksissa omat pyyhkeet mukaan.

Saapuminen 

Huoneiden sisäänkirjautuminen on klo 16.00 alkaen. Jos leirinne alkaa ennen tätä ajankohtaa, järjestämme varusteillenne säilytystilan. Aikaisempaa sisäänkirjautumisaikaa majoitukseen voi tiedustella erikseen Kisakallion varauksen yhteyshenkilöltä. Saapumisen yhteydessä ryhmänne vastuuhenkilö noutaa kootusti koko ryhmän huoneiden avaimet ja ilmoittaa ryhmän saapuneeksi leirille. Samassa yhteydessä vastaanottomme käy läpi vierailunne kulun Kisakalliossa varattujen tietojen mukaisesti.

Lähteminen

Huoneiden luovutus on klo 12.00 mennessä. Jos leirinne loppuu tämän ajankohdan jälkeen, järjestämme varusteillenne säilytystilan leirin loppuun asti. Huoneiden myöhäisempää luovutusaikaa voi tiedustella erikseen Kisakallion yhteyshenkilöltä.

 

Ravintolapalvelut

Asiakaspalvelun majoitustoimien jälkeen ravintolan ruokailuihin ja muihin ravintolapalveluihin liittyvät tarkistukset käydään ryhmänne yhteyshenkilön kanssa läpi ravintolan kahvion kassalla.

Ruokailuajat

 • Aamiainen klo 7.00-9.30 
 • Lounas klo 11.00-13.30 
 • Päivällinen klo 16.00-19.00 
 • Iltapala klo 20.00-22.00 

Sunnuntaina päivällinen ja iltapala ennakkotilauksesta. 

Ryhmänne tarkemmat ja mahdolliset poikkeukselliset ruokailuajat sovitaan varauksen tekemisen yhteydessä Kisakallion yhteyshenkilönne kanssa, ennen saapumistanne Kisakallioon.

Saapuminen ravintolaan

Saapukaa pääovesta sisään päärakennukseen. Vasemmalta löytyvät naulakot takeille sekä wc käsienpesua varten. Ravintolaan kuljetaan lasiseinän päädystä oikealle. Ilmoittakaa syömään tullessanne ravintolan henkilökunnalle ryhmänne nimi. Ilmoittakaa samalla mahdolliset erikoisruokavaliota noudattavien ruokailijoiden nimet. Ruokarauhaa kunnioittavasta ravintolakäyttäytymisestä vastaavat joukkueen toimihenkilöt.

 

Kisakallion järjestyssäännöt ja aluekartta

Kisakallion järjestyssäännöt koskevat kaikkia opistolla liikkuvia, toimivia ja majoittuvia leiriläisiä, kurssilaisia, opiskelijoita, muita asiakkaita sekä henkilökuntaa. Selkeät pelisäännöt helpottavat yhdessä toimimista, toisten huomioon ottamista ja omankin toiminnan sujumista. Järjestyssääntöjen noudattaminen lisää Kisakallion viihtyisyyttä ja turvallisuutta.

Tutustu Kisakallion alueeseen:
https://www.kisakallio.fi/aluekartta.html
https://www.kisakallio.fi/kisakallion-virtuaaliesittely.html

 

Sosiaalinen media

Jaamme mielellämme leirikokemuksianne Kisakallion Instagramissa. Kun lisäätte tarinoita tai teette postauksen feediinnne, olisi mahtavaa jos samalla tägäisitte postauksiin @kisakallio – näin pystymme jakamaan leiritunnelmianne Kisakallionkin feedissä!

 
Tervetuloa Kisakallioon!