Yritys- ja ryhmäasiakkaiden toimitus- ja peruutusehdot

  • Alle 50 henkilön ryhmillä kuluton peruutus on mahdollista 21 vrk ennen tilaisuutta. Yli 50 henkilön ryhmille neuvotellaan toimitus- ja peruutusehdot erikseen. 

  • 20 - 15 vrk ennen tilaisuutta 75 % tilaisuuden  arvosta, 

  • 14 - 0 vrk ennen tilaisuutta 100 % tilaisuuden arvosta.

  • Saapumatta jääminen (no show) laskutetaan varauksen koko arvosta. 

Varaaja on vastuussa varauksensa mukaisten palveluiden maksamisesta. Laskuun lisätään laskutuslisä 15 €. Tarjouksessa olevat hinnat edellyttävät yhteislaskua koko ryhmästä.

Varauksen peruminen tulee tehdä aina kirjallisesti (sähköpostilla). Peruutus katsotaan tehdyksi silloin, kun tieto peruutuksesta on tullut Kisakallioon. Vahvistetun tilaisuuden peruuntuessa sovellamme seuraavia peruutusehtoja. Ehtoja noudatetaan myös osaperuutuksissa. 

Force Majeure

Toimittaja ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat hänen vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella olevasta esteestä, jota hänen ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon ja jonka seurauksia hän ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa. Ylivoimaisena esteenä pidetään esimerkiksi sotaa, kapinaa, maanjäristystä, tulvaa tai muuta luonnonmullistusta, yleisen liikenteen, tietoliikenteen tai sähkönjakelun keskeytystä, tuonti- tai vientikieltoa, lakkoa, työsulkua, boikottia tai muuta työtaistelutoimenpidettä. Lakko, työsulku, boikotti tai muu työtaistelutoimenpide katsotaan ylivoimaiseksi esteeksi myös silloin, kun Toimittaja on itse sen kohteena. Sama koskee myös tämän sopimuksen toista osapuolta.