urheilun ja liikunnan Asiantuntijat

Kisakallion urheilun ja liikunnan asiantuntijatiimi koostuu koulutetuista ja osaavista urheilun ja liikunnan erityisosaajista.  Tarjoamme osaamistamme seura- ja lajiliittoasiakkaiden sekä yksilöiden tarpeisiin kattavasti urheilun ja liikunnan eri osa-alueilla. 

asiantuntijat kisakalliossa

Kari Seppänen

Valmennuskeskuksen johtaja Kari Seppänen on koulutukseltaan liikunnanohjaaja VOK 1-3 -tasot, HVT, JET ryhmille. Hänen vastuualuettaan ovat urheilun ja liikunnan osastot, jossa hän toimii johtajana. Hänen erityisosaamisensa ovat lentopallo, koulutustoiminta, sekä urheiluakatemiatoiminta/kaksoisura-asiat. Hän hoitaa myös Kisakallion lajiliitto- ja seurakumppanuusasioita.

Jani Jokinen

Urheilun ja liikunnan asiantuntija Jani Jokinen on koulutukseltaan LPT/Liikuntaneuvoja. Lisäksi hän on suorittanut kasvatustieteen aineopinnot ja erityispedagogiikan perusopinnot. Hänen vastuualueensa on Urheilun ja liikunnan osaston toiminta. Hän tekee lajiyhteistyötä jäälajien kanssa.

Elena Ingman

Urheilun ja liikunnan asiantuntija Elena on koulutukseltaan LitM (liikuntafysiologia), TtK (liikuntalääketiede) ja Tradenomi (AMK). Lisäksi hän on suorittanut urheiluravitsemuksen perus- ja aineopinnot. Hänen vastuualueensa ovat yläkoululeiritoiminta, ravitsemusvalmennus, Valmenna urheilijaksi -valmentajakoulutukset, urheilun ja liikunnan asiantuntijapalvelut sekä urheilijan elämäntaitoihin liittyvät asiantuntijaluennot. Hänen erityisosaamistaan ovat kuormitusfysiologia, urheiluravitsemus, valmennus ja testaus. Hän tekee lajiyhteistyötä käsipallon kanssa.

Dionne Pounds

Urheilun ja liikunnan asiantuntija Dionne pounds on LitM (Urheilu- ja liikuntapsykologia) ja URVA. Hänen vastuualuettaan ovat psyykkinen valmennus, Yläkoululeirityksen asiantuntijana toimiminen ja lajivalmennus (koripallo). Hänen erityisosaamisensa on urheilijoiden ja liikkujien psyykkinen valmennus. Hän tekee lajiyhteistyötä palloilulajien, erityisesti koripallon, kanssa.

Anne Rikala

Urheilun ja liikunnan asiantuntija Anne Rikala on LitK (liikuntafysiologia), VAT ja OLY. Hänen vastuualuettaan ovat urheilun ja liikunnan asiantuntijapalvelut, valmentajakoulutukset ja urheilutestaus. Hänen erityisosaamistaan ovat kuormitusfysiologia, valmennus- ja testaus, valmennusosaamisen kehittäminen sekä huippu-urheilu. Hän tekee lajiyhteistyötä ampumaurheilun, purjehduksen ja lentopallon kanssa.

Mika Valavuori

Urheilun ja liikunnan asiantuntija Mika Valavuori on koulutukseltaan liikunnan ohjaaja. Hänen vastuualueensa ovat urheilijoiden ja liikkujien testauspalvelut. Hän on testauksen asiantuntija ja hänen erityisosaamistaan ovat pelastuslaitoksen FireFit-testaus, kunto- ja terveysliikkujien kuntotestaus ja hyvinvointipalvelut.

Pauliina Vastamäki

Koulutuksen ja liikuntataitojen kehittämisen asiantuntija Pauliina Vastamäki on koulutukseltaan LitM (liikuntapedagogiikka) ja luokanopettaja. Hänen erityisosaamistaan ovat osaamisen kehittäminen, oppimismuotoilu, ammatillinen koulutus, lasten liikkumisen ja liikuntataitojen edistäminen, lasten ja nuorten valmentaminen, voimistelulajien valmentaminen sekä järjestö- ja seuratoiminta. Hän tekee lajiyhteistyötä voimistelun (akrobatiavoimistelu) kanssa.

Veera Kainulainen

Terve voimistelija -asiantuntija ja voimistelun asiantuntija Veera Kainulainen on koulutukseltaan filosofian tohtori ja VeAT. Hänen vastuualueensa ovat Voimistelun yläkoululeiritykset, Voimisteluliiton joukkuevoimistelun valmennusjärjestelmä ja maajoukkuerinkitoiminta, valmentajien osaamisen lisääminen ja koulutus sekä urheilijan ja liikkujan terveyteen liittyvät asiantuntijaluennot. Hänen erityisosaamistaan on urheilijan terveys ja siihen liittyvät asiantuntijatoiminnot. Hän tekee lajiyhteistyötä ensisijaisesti voimistelulajien kanssa.

Anne Salminen

Anne on Voimistelukoordinaattori. Hänen vastuualueensa ovat Kisakallion ja Voimisteluliiton välinen yhteistyö, voimisteluleiritysten koordinointi ja yläkoululeiritoiminta. Hänen erityisosaamistaan on voimistelun asiantuntijuus. Hän tekee lajiyhteistyötä voimistelulajien kanssa.

Anssi Vesanto

Urheilun ja liikunnan asiantuntija Anssi on koulutukseltaan liikunnanohjaaja AMK. Hänen vastuualueensa ovat suunnistus ja yläkoululeiritys. Lajiyhteistyö suunnistus

Jyri Lohikoski

Koripallon osaamiskeskuksen johtaja Jyri Lohikoski on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri. Hänen vastuualueensa on Koripallon valmennus- ja koulutustoiminnan kehittäminen, poikien maajoukkueet, juniorivalmennus- ja urheiluyläkouluverkoston johtaminen sekä innovaatio- ja osaamisyhteistyö. Hänen erityisosaamistaan on (pelin) oppiminen ja opettaminen.

Ilkka Palviainen

Koripallovalmentaja Ilkka Palviainen on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri. Hänen vastuualuettaan ovat Koripalloliiton toiminnan koordinointi Kisakallion Urheiluopistolla ja Yläkoululeiritys. Hänen erityisosaamistaan on Koripallon asiantuntijuus.

Matti Virtanen

Suomen Ringetteliiton osaamisen kehittäjä Matti Virtanen on koulutukseltaan VAT ja LO. Hänen vastuualueensa ovat ringeten pelaajapolut, maajoukkueet, valmennuskoulutus ja seurakehittäminen. Hänen erityisosaamistaan on ringeten asiantuntijuus. Hän tekee lajiyhteistyötä ringeten kanssa.

Jaakko Horelli

Jaakko on Koulutuspäällikkö ja valmentaja / Suomen Käsipalloliitto VEAT. Hänen vastuualueensa ovat Käsipallovalmentajakoulutukset, käsipallon yläkoululeiritykset ja U18 poikien maajoukkueen päävalmentajana toimiminen. Hänen erityisosaamistaan ovat käsipallovalmennus, valmennusosaamisen kehittäminen ja huippu-urheilu. Hän tekee lajiyhteistyötä käsipallon kanssa.