Urheilijan terveys

Kokonaisvaltaisen terveyden vaaliminen

Oman kokonaisvaltaisen terveystilan ja hyvinvoinnin seuranta, oikeiden elämäntapavalintojen tekeminen ja kehityksen seuraaminen ovat jokaisen liikkujan ja urheilijan kannalta tärkeitä. Urheilu Mehiläinen ja Puhti ovat Kisakallion Urheiluopiston yhteistyökumppaneita. Urheilu Mehiläinen tarjoaa asiantuntijapalveluitaan asiakkaillemme, niin liikkujille kuin urheilijoillekin, kattavasti. Osana yhteistyötämme mm. urheilijan/liikkujan terveystarkastus sekä urheilijan/liikkujan laboratoriopaketit ovat Kisakallion asiakkaille tarjolla asiakasetuhintaan! Lisätietoa alla. 

Huom. Terveystarkastukset ja laboratoriotutkimukset voidaan toteuttaa myös ryhmille, ja niiden sisältöä voidaan räätälöidä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Ryhmien hinnoittelu sovitaan erikseen, lisätietoja: ole yhteydessä Kisakallion asiantuntijaan! 

Terveystarkastuksen tavoitteena on:

  • Arvioida mahdollistaako terveydentila tavoitteellisen urheilun turvallisesti
  • Arvioida ovatko liikkujan elimistö ja terveydentila sellaiset, että ne mahdollistavat halutun harjoittelun ja kehittymisen
  • Lisätä terveitä harjoittelupäiviä vammojen ja sairauksien ehkäisyn avulla (infektiot, allergiat, astma, sydäntapahtumat, rasitusvammat, äkkivammat)
  • Tarkistaa liikkujan mahdollinen lääkitys
  • Suunnitella aikaisempien vammojen laadukas hoito ja kuntoutus
  • Arvioida ravintoasioita sekä kehon koostumukseen liittyviä riskejä
  • Arvioida liikkujan kokonaiskuormitusta
  • Tukea liikkujan polkua sen eri vaiheissa
  • Tarkastukseen menee kokonaisuudessaan aikaa noin tunti

Hinnoittelu Kisakalliossa: 175 EUR (norm 189 EUR) sis. laboratoriotutkimukset (lepo-EKG, PVK+T, ferritiini) sekä lääkärin tutkimus ja lausunto Lohjalla tai paikan päällä oman paikkakunnan Urheilu Mehiläisessä/Kisakalliossa. HUOM: Ryhmätarkastusten hinnoittelu sovitaan erikseen! 

Hyödynnä 10% asiakasetu!

Puhdin laboratoriotestit hyvinvoinnin ja harjoittelun tukena. Näytteenotto ilman lääkärin lähetettä Mehiläisen laboratorioissa. 

Ota oma hyvinvointi paremmin haltuun laboratoriotesteillä! 

Puhdin testipaketti on hyvä tapa selvittää laboratoriotesteillä, miten oma keho jaksaa ja mihin oman hyvinvoinnin ylläpito kannattaa suunnata. 

Laboratoriotutkimukset ilman lääkärin lähetettä. Näytteenotto Mehiläisen laboratoriossa 50 paikkakunnalla ympäri Suomen. Tulokset yleensä jo seuraavana arkipäivänä. Selkeä ja helppolukuinen raportti Oma Puhti -sivulla.

Puhti-terveystarkastuksessa (normaalisti 99€) mukana täydellinen verenkuva, kolesterolit, verensokeri, D-vitamiini, rautavarastot eli ferritiini, tulehdustilaa sekä kilpirauhasen, maksan ja munuaisten toimintaa heijastelevat tutkimukset.

Liikkujan testipaketti on hiukan laajempi ja sisältää lisäksi testit kuten B12-vitamiini, nestetasapainoon liittyvä kalium, natrium, magnesium sekä miehille testosteroni. Normaalisti 144€ naisten paketti ja 149€ miesten paketti.

 

Hyödynnä Kisakallion asiakasetusi ja tilaa Puhdin verkkosivuilta:

Valitse itsellesi sopiva testipaketti

Lisää ostoskoriin ja siirry maksamaan

Syötä “Lisää lahjakortti tai koodi" kohtaan: Kisakallio

Etu on voimassa kaikkiin Puhdin testipaketteihin.

Tilauksen jälkeen näytteenotto Mehiläisen toimipisteissä. Suuri osa laboratorioista palvelee myös ilman ajanvarausta.

Yhteyshenkilöt

Anne Rikala

Urheilun ja liikunnan asiantuntija

Mika Valavuori

Urheilun ja liikunnan asiantuntija