Ravintolapalvelut

ravintolapaLvelut rantamakasiinilla

Kisakallion yritysvieraiden ravintolapalvelut tarjoillaan Kisakallion ehkä kauneimmassa paikassa, Ravintola Rantamakasiinilla, aina Lohjanjärven rannassa. Aikanaan venevajana palvellut rakennus tuo upean luonnon osaksi ruokailijoiden nautintoa. Talvi-ja syysiltoina pimeys  suorastaan kietoo vieraan omaan rauhaansa, kesällä sää salliessa voimme avata koko järven puoleisen seinän. 
Ravintolamme tuottaa myös catering-palveluja villoillemme tai tarvittessa jopa kodalle. Kahvit ja niiden kanssa tarjottavat leivät tai leivonnaiset voidaan toimittaa myös kokoustiloihin. Juuri teidän tilaisuuteenne sopivat ruokailut suunnitellaan yhdessä yrityspalvelujen asiantuntijamme kanssa. 

 

aamiainen - PÄIVÄN PARAS ATERIA 

Kokousvieraille katetaan runsas aamiainen Rantamakasiinille, järven äärelle. Tarjolla on tuoretta leipää, croissantteja, tuorepuuroa, erilaisia leikkeleitä, kasviksia, hedelmiä ja tuoremehua ja tietenkin hyvää kahvia tai haudutettua teetä. Maisemat ja seesteinen miljöö viimeistelevät täydellisen päivän aloituksen. 

Makasiiniaamiaisen Menu

LounasHETKI LATAA AKUT ILTAPÄIVÄÄN

Kokouspäivän ansaitulla tauolla siirrytään kokoustiloista Rantamakasiinille lounaalle. Tarjolla on laadukas,  raikas lounasbuffet, joka koostuu kolmesta  ruokaisasta salaatista, päivän keitosta, talon jälkiruoasta ja erikoiskahvista. Lounas valmistetaan kauden parhaista raaka-aineista omassa ravintolassamme. Vaikka lounasmenu ei ole etukäteen tiedossa, huomioimme luonnollisesti erikoisruokavaliot. Lounaan hinta on 29 euroa/hlö.  

 

ILLALLINEN VIIMEISTELEE PÄIVÄN

Kolmen ruokalajin illallinen kruunaa hyvän kokouspäivän. Ravintolamme loihtii illallisen Rantamakasiinin rauhalliseen ja idylliseen ympäristöön, joka tarjoaa juhlavan tunnelman kaikkina vuoden aikoina.  Makasiinin illallinen on ylpeyden aiheemme: kuukausittain vaihtuvan menun sydän on laadukkaimmissa raaka-aineissa. Suosimme kunkin kauden satoa, lähellä tuotettuja raaka-aineita, tuoretta kalaa, lihaa ja kasviksia. Ja tietenkin herkullisia makuja. Keittiömestarin illaalisen hinta on 55 euroa/henkilö ja Kaarinan illallisen 39 euroa/henkilö.

MAKASIININ ILLALLINEN  KAARINAN ILLALLINEN

PIZZAPARTYT päiväN PÄÄTTEEKSI

Illalisen vaihtoehtona tarjoamme Rantamaksiini pizzauuniessa paahtunut artesaanipizza. Artesaanipizza tarkoittaa nepalilaistyyppistä pizzaa, jossa maukas, kuohkea 24 tuntia kohonnut pohja, tuoreet raaka-aineet sekä lyhyt paistoaika hehkuvan kuumassa uunissa takaavat herkullisen lopputuloksen.

Pizzaparty 35 euroa/henkilö

  • Vihersalaattia & vinegrettiä
  • Neljä eri pizzavaihtoehtoa tarjolla buffetissa:

    Pizza menu
  • Talon jälkiruoka: Lime posset

 

Saunamenut

Rantasauna sijaitsee Rantamakasiinin lähellä. Saunamenu on rento ilta- tai välipala, joka on suunniteltu saunavieraille. Saunamenun ateriat tarjotaan Rantamakasiinilla, joka on kuin tehty rentoon yhdessä oloon pienen purtavan ja juoman kanssa. Saunamenun hinta alkaen 18 euroa/henkilö.

Saunamenut