Yritykset ja ryhmät

Upeat puitteet yritysten ja ryhmien tilaisuuksiin

Kisakallio tarjoaa upeat puitteet kokouksille, seminaareille ja koulutuksille. Jylhän villamäen erillisvilloissa pidetään pienen ryhmän kokouksia ja muita tilaisuuksia, Ravintola Rantamakasiini on kuin tehty yritysjuhlille ja urheiluopiston halli- ja koulutustilat mukautuvat suuriinkin seminaareihin ja koulutuspäiviin. Ympäröivä luonto, Kisakallion hyvinvoinnin ammattilaiset ja herkullinen ruoka viimeistelevät tilaisuuden. Asiakkaiden tarpeiden täyttäminen ja palvelu on erityisosaamista, josta saamme kiitosta.

Juuremme juontavat Kisakallion vuonna 1949 perustaneeseen Kaarina Kariin, lääkäriin ja liikunnanopettajaan. Hän näki runsaan ja monipuolisen liikkumisen elinikäisen terveyden avaintekijänä. Kunnioitamme Kaarina Karin perintöä ja jatkamme hänen työtään. Yritysasiakkaidemme parissa täytämme tehtäväämme tarjoamalla monipuolisia luonnossa liikkumista painottavia oheispalveluita, terveellistä ruokaa ja mieltä lepuuttavan ympäristön. 

Haluatko saada tietoa kokous, -virkistyspäivä ja hyvinvointipalveluistamme?

Tilaa uutiskirje

Tutustu alueeseen

Kisakallion kampus on moninainen ja sisältää korkeuseroja. Tutustumalla alueeseen etukäteen helpotat ryhmäsi liikkumista Kisakalliossa.

Yhdessä liikkumaan

Takuuvarma tapa saada kokouspäistä paras irti: lähteä yhdessä ulos liikkumaan. Liikkuminen saa ajatuksen kulkemaan paremmin, luonnossa aivot lepäävät ja yhdessä tekeminen lujittaa luottamusta ja parantaa yhteistyötä. Eli mikä on teidän lajinne?

Oma ravintola

Kisakallio on kuuluisa hyvästä ruoastaan. Yritysvieraitamme hemmottelemme todellisilla herkuilla, jotka vaihtelevat sadonkorjuusesonkien mukaan. Meillä on myös ruokaa liittyjiä erikoisohjelmanumeroita, kysy niistä lisää yritysmyynnistämme esimerkiksi villakoukouksen tarjouksen yhteydessä..