YLÄKOULULEIRIN PERUUTUSEHDOT KAUDELLA 2022-2023

Varauksen voi peruuttaa tai keskeyttää loukkaantumisen, sairastumisen tai jonkin muun ylivoimaisen esteen sattuessa, peruutuksen ehtona opistolle kahden viikon kuluessa leirin päättymisestä toimitettu virallinen dokumentti (lääkärintodistus, poliisintutkintapöytäkirja tai vakuutusyhtiön lausunto). Mahdollisista leirin keskeytyksistä Kisakallio hyvittää asiakkaalle lääkärintodistusta vastaan 65€ per menetetty vuorokausi (yö). Jos asiakas peruuttaa tai keskeyttää leirin jonkin muun syyn takia, ei Kisakallio ole velvollinen palauttamaan tai alentamaan keskeytyneen leirin hintaa asiakkaalle. Mahdollisesta loukkaantumisesta, sairastumisesta tms. on välittömästi ilmoitettava lajin vastuuvalmentajalle sekä huoltajan on ilmoitettava asiasta kirjallisesti YKL-tiimille (ykl@kisakallio.fi) Mikäli leiri joudutaan siirtämään COVID-19-pandemian vuoksi Kisakallion urheiluopiston toimesta, leirimaksu siirretään seuraavalle leirille. Mikäli leiri joudutaan perumaan COVID-19-pandemian vuoksi Kisakallion urheiluopiston toimesta, leirimaksu palautetaan.

YLÄKOULULEIRIN PERUUTUSEHDOT KAUDELLA 2023-2024

Osallistujan peruminen: 

  • 14-2 vrk ennen leirin alkua varauksen voi siirtää loukkaantumisen, sairastumisen tai jonkin muun ylivoimaisen esteen sattuessa veloituksetta seuraavalle leirille.

Myöhemmin kuin 48 tuntia ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista tai saapumatta jääminen (no show) pidätetään toimisto- ja käsittelymaksu 50 €/hlö. 

Mikäli osallistuminen pystytään siirtämään seuraavalle leirille ei toimisto- ja käsittelymaksua veloiteta.

Leirin keskeytyksissä hyvitetään asiakkaalle 50 €/menetetty yö. Hyvitys koskee kurssin yöpymisiä, ei lisäyövarauksia.