Ravintolapalvelut

Tarjoilut tilaisuuden luonteen mukaan

Kisakallion korkealaatuinen ravintola mukautuu asiakkaan tapahtuman luonteen mukaan. Tavallisimmin sporttipäivän vieraamme nauttivat lounaan Ravintola Sportissa. Oman teeman mukaisen ruokailun tai päivän päättävän illallisen voi suunnitella myös Rantamakasiinille. Iltapäiväkahvit tai jopa lounaan voi nauttia myös luonnon helmassa, esimerkiksi kodalla. Juuri teidän tilaisuuteenne sopivat ruokailut suunnitellaan yhdessä yrityspalvelujen asiantuntijamme kanssa. 

 

Savustettuja tai grillattuja herkkuja

Ruoka voi olla myös tilaisuuden ohjelmanumero. Kumppanimme Hiidenveden Grilli tarjoaa juuri tällaisia elämyksiä: Grillin voi tilata esimerkiksi Rantamakasiinin ulkopuolelle. Tällöin tilaisuudesta takuulla tulee rento ja erityinen.

Reilusti terveellistä ja maukasta ruokaa

Päärakennnuksen Ravintola Sport tarjoaa joka päivä laadukkaan aamiaisen, lounaan ja päivällisen. Seisovaan pöytään on koottu reilu kattaus aktiivisille ihmisille suunniteltua terveellisitä, maukasta ja ravitsevaa ruokaa. Ravintola Sportin antimista nauttivat kaikki liikunnan ja urheilun asiakkaamme, leirikoululaiset ja halutessaan myös yritysryhmät.

Rantamakasiini muuntuu moneen

Rantamakasiinille voimme loihtia monenlaisia tapahtumia juhlaillallisista pizzapartyihin. Tila sopii hyvin myös runsaan brunssin tai bisneslounaan ympäristksi.

Pyydä tarjousta!

Tarjouspyyntölomake

Lisätiedot

Myynti, yritykset ja vapaa-aika