Susi Training Center

Kisakallion Urheiluopiston Susi Training Center on Suomen Koripalloliiton strateginen valmennuskeskus, jossa harjoittelevat kaikki Koripalloliiton maajoukkueet Susijengistä aina nuorimpiin juniorimaajoukkueisiin. Susi Training Center on suunniteltu Susijengin ja Kisakallion tiiviissä yhteistyössä.

Vuonna 2013 valmistuneesssa 3000 neliön suuruisessa Susi Training Centerissä on FIBA-sertifikaatin huippuparketti ja Susilogoin brändätty kansainvälisen tason koripallokenttä.

Halli on jaettavissa väliverhoilla kolmeen täysimittaiseen FIBA-tason harjoituskenttään. Lisäksi hallissa on juoksurata testaus- ja oheisharjoitteluun. Juoksusuoran vieressä on myös monipuolinen alue voimaharjoitteluun.

Tutustu STC:hen virtuaalisesti

Jäähalli ja Curlingrata

Kisakalliossa on loistavat olosuhteet kaikille jäälajien ystäville. Jäähallissamme on kuusi tilavaa pukukoppia. Hallin ylätasannetta voi käyttää oheisharjoitteluun.

Turnausasetuksilla saadaan jäähalliin kuusi curlingrataa.

Tutustu jäähalliin virtuaalisesti

Pallohalli

Parkettilattiainen pallohalli tarjoaa 2 erillistä voimistelutilaa. Molempiin saleihin on saatavissa voimistelumatto (14x14). Salin 12 metrin kattokorkeus mahdollistaa loistavat puitteet mm. maajoukkueen harjoitusleireille. Koko hallin koko on 40 x 22,5 metriä.

Taitosali

Taitosali soveltuu hyvin niin rytmisen voimistelun kuin joukkuevoimistelun leiritykseen. Hallissa on kaksi mattoaluetta ja toisen alla on kanveesi. Taitosalin koko 20 x 30 metriä ja hallin saa jaettu väliverholla kahteen osaan.

Harjoitus- ja monitoimihalli

Harjoitushallissa on kaksi voimistelun olympiakanveesia. Kanveesien päälle on mahdollista saada cheerleading-matot, jonka ansiosta halli soveltuu voimistelun lisäksi hyvin myös cheerleadingin harjoituspaikaksi.

Peilisali

Peilisalin parkettipintainen sali tarjoaa erinomaiset puitteet oheisharjoitteluun. Peilit helpottavat kokonaisuuden hahmottamista ja toimivat erinomaisena apuna sekä valmentajille että urheilijoille. Peilisalin koko on 10 m x 20 metriä.

TEkonurmi

Kisakallion tekonurmi tarjoaa loistavat olosuhteet jalkapallolle lähes ympäri vuoden. 95m x 55m tilava kenttä muuntautuu tarvittaessa myös useaan muuhun ulkolajiin.

Beach volley -kentät

Kisakallion hienohiekkaiset beach volley -kentät tarjoaa lajille erinomaiset peliolosuhteet. Kisakallion beach-kentistä yksi sijaitsee aivan päärakennuksen vieressä ja on kooltaan 8 x 16 metriä. Lähempänä rantaa sijaitsee vielä kaksi kilpatason kenttää lisää.

3 x 3 Kentät

Upouusilla 3x3 -kentillä yhdistät kesän parhaat puolet, joko yksin, joukkuekavereidesi tai perheesi kanssa. Huippuluokan olosuhde, jonka käyttöä ei pieni vesisade tai auringonpaahde estä. Tule ottamaan tuore Olympialaji haltuun.

Kuntosali

Modernissa kuntosalissa harjoittelet turvallisesti  korkealaatuisilla ja kestävillä laitteilla. Salissa on hyvät alkulämmittelyyn sopivat välineet ja vapaapainoille on oma alueensa.

Ministadion

Kisakallion kurssilaisten sekä majoittuvien asiakkaiden käytössä oleva tekonurmi, jossa voi ottaa pallon haltuun ja pelata mm. jalkapalloa, sählyä tai koripalloa. Kentän koko 11 x 24 m.

Padelkenttä

Hiekka-tekonurmikenttä on kooltaan 20 x 10 m ja valmistunut toukokuussa 2014.

Testausasema

Kisakalliossa käytössäsi on nykyaikainen testausasema asiantuntijoineen. Urheilijan, joukkueen ja valmentajan kanssa yhteistyössä suunniteltu testaus huomioi erilaisten lajien haasteet sekä fyysiset vaatimukset.

Juoksusuora

110 metrin juoksurataa voi käyttää niin yleisurheiluun, lämmittelyyn kuin varsinaiseen harjoitteluunkin.

Karnaisten Korpi

Kisakallion Urheiluopiston ja Karnaisten Korven monipuoliset korpimaastot tarjoavat täydelliset olosuhteet vaativallekin suunnistajalle. Karnaisten maasto on pääosin vanhaa korpimetsää, jossa jylhät mäet sekä jyrkät kalliot tekevät maastosta myös fyysisesti vaativan.

Lohjanjärvi

Lohjanjärvi on kaikenikäisten suosikkipaikka, jonka lempeisiin aaltoihin on mukava pulahtaa. Matala ranta ja miellyttävä hiekkapohja sopii myös pienille varpaille. Rantasauna lämpiää ympäri vuoden ja talvella voi halutessa virkistäytyä myös avannossa.

Lohjanjärvi sopii erinomaisesti melontaan. Järviseikkailuiden lisäksi Kisakalliosta voi vaihtoehtoisesti suunnata kohti Mustion jokea, josta melontaretkeä voi jatkaa aina Tammisaareen asti.