Leirikoulujen peruutusehdot

Hinnoittelu ja laskutus

  • Kisakallio laskuttaa ryhmän rahastonhoitajaa (vanhempainyhdistys), ei kuntaa (koulua)

Varauksen vahvistaminen

  • Varauksen vahvistamisen yhteydessä veloitetaan 10% varausmaksu arvioidun henkilömäärän mukaisesti.
  • Lopullinen henkilömäärä tulee vahvistaa viimeistään 21 vrk ennen leirin alkua. Osallistujatiedot tulee toimittaa Kisakallioon viimeistään 14 vrk ennen leirin alkua.

Leirin peruminen:

  • Yli 28 vrk ennen leirin alkua ilmoitettavasta peruutuksesta veloitetaan 10% varausmaksu.
  • 28-15 vrk ennen leirin alkua ilmoitettavasta peruutuksesta veloitetaan 50% varauksen kokonaisarvosta.
  • 14-3 vrk ennen leirin alkua ilmoitettavasta peruutuksesta veloitetaan 75% varauksen kokonaisarvosta.
  • 2-0 vrk ennen leirin alkua ilmoitettavasta peruutuksesta veloitetaan 100% varauksen kokonaisarvosta.

48 tuntia ennen leirin alkua sallitaan enintään 10% veloitukseton muutos vahvistettuun henkilömäärään. Yli 10% henkilömäärän muutoksesta pidätetään (10% yli menevien henkilöiden osalta) 50 €/hlö suuruinen toimisto- ja käsittelymaksu. Jos asiakas ei saavu paikalle (no show) tai hän joutuu keskeyttämään leirin sairauden tai jonkin muun syyn takia, Kisakallio ei ole velvollinen palauttamaan tai alentamaan keskeytyneen kurssin hintaa asiakkaalle. 

Force Majeure

Toimittaja ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat hänen vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella olevasta esteestä, jota hänen ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon ja jonka seurauksia hän ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa. Ylivoimaisena esteenä pidetään esimerkiksi sotaa, kapinaa, maanjäristystä, tulvaa tai muuta luonnonmullistusta, yleisen liikenteen, tietoliikenteen tai sähkönjakelun keskeytystä, tuonti- tai vientikieltoa, lakkoa, työsulkua, boikottia tai muuta työtaistelutoimenpidettä. Lakko, työsulku, boikotti tai muu työtaistelutoimenpide katsotaan ylivoimaiseksi esteeksi myös silloin, kun Toimittaja on itse sen kohteena. Sama koskee myös tämän sopimuksen toista osapuolta.