Geokätköily ja valokuvasuunnistus

Geokätköilyä ja Valokuvasuunistusta Kisakalliossa

 

Geokätköily seikkaulu teemalla Kaarina Karin Jalanjäljillä Kisakallion kampuksen alueella. Reitistö sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille ja ulkoilusta nauttiville. Rastit etsii ja löytää reitin varrelta alle tunnissa kävellen tai vielä ripeämmin  maastopyöräillen. Tai miten olisi inspiroivaa valokuvasuunnistusta upeassa luonnossa, josta saat ihania muistoja kotiin vietäväksi. Ota koko perhe mukaan ja lähde seikkailulle Kisakallion luontoon.

Mistä löydät rastit

Reitin pituudeksi tulee noin 2 km. Geokätköillä voi joko paperisen perhekartan avulla, geocashing - tai Trailmap -sovelluksen avulla puhelimella tai harjoittelemalla suunnistusta oikealla maastokartalla ja kompassilla. Rata sopii myös pimeä- tai lamppusuunnistukseen, sillä geokätköt näkyvät heijastimien avulla jopa paremmin pimeällä.

Mistä tunnistat rastit

Löydät rastit muovilaatikoista, joissa on heijastimet. Laatikosta löydät laminoituina kunkin geokätkörastin koordinaatit sekä rastikohtainen tarina suomeksi ja englanniksi, vieraskirja sekä vieraskirjan ohjeistus ja 2 kynää

Vinkit suunnistukseen

Lähde seikkailemaan luontoon ja ota talteen muistot. Ota kuva jostain värikkäästä, löydä paikka joka tekee sinut iloiseksi tai jostain joka maistuu hyvältä. Koko perheen kanssa tekemistä luonnossa.

Valokuvasuunnistus