Omatoiminen miniloma urheiluopistolla

Yhdessäoloa, luontoa ja liikuntaa 

Loma täynnä yhdessäoloa, luontoa ja liikuntaa. Upeat puitteet ja herkullinen ruoka Kisakalliossa takaavat mahtavan loman. Erilaiset liikuntamahdollisuudet tarjoavat monipuolisesti tekemistä koko perheelle. Sporttilomassa parasta on positiivinen energia, jonka saa mukaan kotiinviemisinä. 

Majoitusvaihtoehdoistamme löydät sopivan monenlaiselle porukalle. Majoittujien käytössä on aina kuntosali ja välivuokraamon vuoden ajan mukaan vaihtuva tarjonta sekä varaustilanteen mukaan muita liikuntatiloja. Majoituksen voit varata allaolevien linkkien kautta booking.comista tai Lomarenkaasta

Kisakallion Ravintola Sport palvelee myös lomalaisia aamusta iltaan, kuten  Ravintolan vieressä sijaitseva Café Kimallus. Kesällä avoinna on myös kesäravintola Rantamaasiini, jossa herkutellaan artesaanipizzalla aivan Lohjanjärven rannassa. Ravintolainfosta näet kattausajat ja hinnat. 

Lohjan kaupungin liikuntamahdollisuudet, esimerkiksi hiihtoladut ja uimahalli Neidonkeidas sijaitsevat noin 15 minuutin automatkan päässä Kisakalliosta.

Majoitusvarauksen hintaan kuuluu aina

  • Kuntosali 

Tutustu myös

Kevään koittaessa Kisakallion lähitienoot muuttuvat erinomaisesti pyöräilyyn sopiviksi reiteiksi, joista voit valita muutamasta kilometristä jopa satojen kilometrien reittejä. Tiet ovat vaihtelevia, palveluja on tiheästi ja maalaismaisemat valloittavat. Lue lisää pyöräilijöiden palveluista Kisakalliossa

 

Peruutusehdot