Urheilurippileirit

Oletko syntynyt vuonna 2008 ja mielessäsi on päästä oman lajin sporttiriparille?

Kisakalliossa se on mahdollista.

Kisakallion perinteinen sporttiripari tarjoaa kesällä 2023 ainutlaatuisen sporttisen rippileirin peräti 9 lajissa 2008 syntyneille nuorille.

Sporttiriparit ´23 on tarkoitettu urheilijoille, jotka haluavat rippileirin yhteydessä kehittää omia lajitaitoja ammattivalmentajan johdolla, mutta samalla tavata muiden lajien nuoria.

Kisakallion sporttiriparille kokoontuvat muodostelmaluistelijat, koripalloilijat, jääkiekkoilijat, käsipallon pelaajat, beach volleyn pelaajat, ringetten pelaajat, telinevoimistelijat, cheerleading- urheilijat ja alppinistit.

Kisakallion Sporttiriparilla on jokaiselle edellä mainitun lajin urheilijoille huippulaadukkaita oman lajin harjoituksia 1-2 kertaa päivässä. Lisäksi nuoret rippikoulutuntien, ryhmätöiden ja iltatapahtumien lisäksi tekevät yhdessä erilaisia yleisvalmennuksen harjoitteita sekä monipuolisia rippikoulutehtäviä.

Rippileirillä tutustutaan monipuolisesti myös muihin liikuntalajeihin sekä tietysti liikutaan luonnossa. Viimeisenä leiripäivänä pidetään konfirmaatio, joka on lyhyt ja ytimekäs (maksimissaan 1.30h). Konfirmaatio myös videoidaan.

Sporttiriparilla Kisakallion ohjaajien lisäksi oppia on antamassa ammattivalmentaja. Leirillä isosina toimivat urheilijaisoset.


Jääkiekko ja muodostelmaluistelu:
Leirijakso 3.-9.7.2023
Konfirmaatio 9.7.2023

Muut lajit:
Leirijakso 10.-16.7.2023
Konfirmaatio: 16.7.2023

  • Spottiriparin ennakkotehtävät kotiseurakunnassa suoritetaan sovitusti niin, että ne ei mene päällekkäin nuorten omien treenien tai kilpailutapahtumien kanssa.
  • Rippikoulun suorittamisesta menee järjestäjien toimesta tieto suoraan omaan seurakuntaan.
  • Konfirmaation voi suorittaa leirin jälkeen halutessaan myös omassa seurakunnassa. Pastorimme auttavat tässäkin tapauksessa.
  • Konfirmaatiotilaisuus videoidaan ja videot ovat nähtävissä jo seuraavana päivänä osoitteessa sportfini.fi (videotallenteet).
  • Sinun tulee ilmoittautua leirille ja sen jälkeen me huolehdimme, että saat riittävästi infoa koko rippikoulumatkan alkaen jo tämän vuoden syyskuusta alkaen.

3.-9.7.2023
ilmoittaudu tästä

10.-16.7.2023
ilmoittaudu tästä


HUOM! Kaikkien Kisakallion lajiriparien ilmoittautuminen tapahtuu yhdellä ja samalla sähköisellä lomakkeella.
Kohtaan Urheilutiedot / Urheilulaji kirjoitat oman lajisi!

Leirin maksu suoritetaan Sinulle sopivalla tavalla, voit maksaa niin useassa osassa kuin vain haluat käyttämällä samaa viitettä, ja aina ilman lisäkuluja (eräpäivä vasta keväällä 2023)

Leirin hinta: 736€
Täyshoitopaketti sisältää majoituksen, ruokailut (aamu- ja iltapala, lounas, päivällinen), rippikoulun oheisohjelmineen, liikuntatilojen käytön ja konfirmaation.

Tapahtuman peruminen onnistuu ilman lisäkustannuksia 31.3.2023 saakka. Sen jälkeen perumisista perimme 30 euron käsittelykulun, mikäli ei ole esittää pätevää syytä jäädä leiriltä pois.

Lisätietoja