Koulutus

Liikunta alan perinteikäs kouluttaja

Kisakallion Urheiluopisto kuuluu ainutlaatuiseen suomalaiseen urheiluopistojen verkostoon. Urheiluopistona Kisakallio jakaa liikuntaalan osaamista erilaisten koulutusten ja valmennusten myötä. Koulutuksemme ulottuu kaikenikäisiin ihmisiin, mutta erityisen lähellä sydäntämme ovat lapset ja nuoret. Koulutus urheiluopistolla jakautuu ammatilliseen koulutukseen, vapaan sivistystyön toimintaan ja täydennyskoulutukseen. Olemme myös aktiivinen toimija kansainvälisillä kentillä. Opettajamme, valmentajamme ja ohjaajamme ovat koulutettuja ammattilaisia.

Liikunnanohjauksenperustutkinnon koulutuksen avointen ovien päivä 1.2.2023 Kisakalliossa.

Haaveena sporttiammatti

Kisakallio kouluttaa liikunta-alan ammattilaisia Liikunnanohjauksen perustutkintoon, Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkintoon ja Valmennuksen erikoisammattitutkintoon. Opiskelu on toiminnallista, yhteisöllistä ja työelämälähtöistä.

3 Kampuksen Urheiluopisto

3 kampuksen Urheiluopisto tarkoittaa Kisakallion ja Pajulahden urheiluopistojen yhteenliittymää, jonka puitteissa järjestetään liikunta-alan koulutusta. 3 Kampuksen koulutuksissa saman tutkinnon sisällä opiskellaan Kisakalliossa Lohjalla, Pajulahdessa Lahdessa ja Urheassa Helsingissä. Ensimmäinen kolmella kampuksella järjestettävä koulutus aloittaa syksyllä 2022.

Valmentajakoulutus

Kisakallion urheiluopisto kouluttaa eri ikäisten ja eri kehitysvaiheessa olevien liikkujien ja urheilijoiden valmentajia ja ohjaajia. Tarjoamme kohdennettuja koulutuksia niin lasten parissa toimiville (mm. seurojen lasten valmentajat, varhaiskasvattajat, harrastamisen mallin mukaiset liikunnalliset iltapäiväkerhot) kuin valinta- ja huippuvaiheen urheilijoiden valmentajille.