Virkistyspäivät henkilöstölle

Tiimin tunnelma kattoon

Liikuntapäivät ovat takuuvarma tapa innostaa ja parantaa henkilökunnan yhteenkuuluvuutta. Yhdessä liikkuminen ja uudet kokemukset liikunnan parissa tukevat myös liikkumista tapahtuman jälkeen. Liikuntapäivään voi yhdistää myös hyvinvointikoulutusta. 

Luontoliikunta on tehokkain tapa virkistää henkilökuntaa: metsässä liikkuen, maastopyöräillen, kesällä meloen ja talvella lumikenkäillen. Toisena vaihtoehtona on hyödyntää sisäliikuntatiloja: pelata, tanssia tai voimailla. Ammattitaitoiset ohjaajamme pitävät huolen siitä, että kaikki liikkuvat mielekkäästi ja turvallisesti. 

Räätälöimme yritystapahtumat aina asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Ole yhteydessä ja kerro toiveesi – Suunnitellaan ohjelma henkilömääränne ja toiveittenne mukaan.

Esimerkkiohjelma
  • Tervetuloa - smoothie tai aamukahvit
  • Lajikokeilu 1: esimerkiksi pyöräilyä, melontaa, jousiammuntaa, suunnistusta, tiimikisoja
  • Lounas Ravintola Sportissa
  • Lajikokeilu 2: esimerkiksi kirkkovenesoutua, frisbeegolfia, koripalloa 3x3 kentällä
  • Inspiraatioluento: Lisää energiaa arkeen
  • Iltapäiväkahvit tai välipala

 

 

Tiimikisailuihin kannattaa panostaa

Isommalla yritysryhmällä on tärkeää pitää ryhmän henki hyvänä ja koko porukka liikkeellä. Urheilun ja liikunnan asiantuntija Anssi Vesannon kokemuksen mukaan tiimikisailut sopivat lähes kaikille: sopivasti haastavia ja hauskoja tehtäviä ja reipas kilpailu vievät ajatukset pois arjesta.

Peikkometsästä energiaa ja iloa

Helsingin ja Turun välissä kulkee valtatie 1, joka kätkee arvaamattomaan paikkaan satumaisen peikkometsän lampineen ja laavuineen. Karnaistenkorvesta löytyy hyvin merkitty luonto- ja tarinapolku. Polut muodostavat kahdeksikon mallisen reitin, josta voi valita mieleisensä pituisen patikan käveltäväksi. Karnaisten korpeen voimme järjestää toiveidenne mukaan esimerkiksi patikointiretken ja erätaitojen opastusta.

Päivän teemana hyvinvointi

Hyvinvointi on luonteva teema urheiluopistolla vietettyyn päivään. Kun aamupäivällä on jo urheiltu reippaasti, niin hyvän lounaan jälkeen voisi olla sopiva vastaanottavainen ilmapiiri hyvinvointiluennolle esimerkiksi aiheena esimerkiksi unen ja palautumisen tai terveellisen ravinnon merkeissä. Luentoja pitävät Kisakallion koulutetut liikunnan ja urheilun asiantuntijat.

Pyydä tarjousta!

Tarjouspyyntölomake

Lisätiedot

Myynti, yritykset ja vapaa-aika