Fysiikka - ja taitovalmennus

harjoitettavuudesta kohti suorituskykyä

Vankat ja monipuoliset fyysiset perusominaisuudet ja monipuoliset liikuntataidot takaavat nuorelle urheilijalle edellytykset kehittyä ja menestyä urheilijan polulla. Perusominaisuuksien tulee olla riittävällä tasolla, jotta urheilijan harjoitettavuus mahdollistaa lajispesifin suorituskyvyn ja lajitaitojen hiomisen huippuunsa.

Voima-, nopeus-, liikkuvuus- ja kestävyysominaisuuksien kehittämiseksi suunnittelemme ja toteutamme joukkueen/ryhmän tavoitteita tukevaa ja kehitysvaiheelle sopivaa fyysistä valmennusta osana Kisakalliossa tapahtuvaa leiritystä. 

Liikunnallinen elämäntapa edellyttää monipuolisia liikuntataitoja. Kisakallion erityisosaamista on lasten ja nuorten liikuntataitojen kehittäminen. Kisakallio edistää liikunnallista elämäntapaa ja urheilumenestystä hankkimalla, välittämällä ja hyödyntämällä tietoa liikuntataitojen oppimisesta ja opettamisesta. Tarjoamme kumppaneillemme valmennuksen asiantuntemusta lasten ja nuorten liikuntataitojen kehittämiseen ikä- ja kehitysvaiheeseen soveltuvin sisällöin.

Yhteyshenkilöt

Anne Rikala

Urheilun ja liikunnan asiantuntija

Pauliina Vastamäki

Liikuntataitojen ja koulutuksen kehittämisen asiantuntija

Elena Ingman

Urheilun ja liikunnan asiantuntija