Aktiviteetit

Lataudu liikkeessä tai luonnossa 

Suunnitellaan yhdessä teille sopivin hyvän mielen hetki liikkuen tai palautuen. Valitse itsellesi sopiva tapa nauttia liikunnasta ja luonnosta. Ohjatut aktiviteetit ryhmille kestävät 1-2h.

Voitte myös varata ryhmällenne tai seurueellenne yksityiseen käyttöön Rantasaunan, Suurkodan tai laavun.

Ohjattujen liikuntapalveluiden lisäksi Kisakalliosta voi vuokrata välineitä omatoimiseen liikkumiseen Kisakalliossa, Lohjanjärvellä tai Karnaistenkorven poluilla. 

(kesto 45-60 min)

Kuntonyrkkeily (min 4 ja max 25 henkilöä)
Kuntonyrkkeily kehittää kestävyyttä sekä lihaskuntoa. Alkulämmittelyn jälkeen hiotaan oikeaa lyöntitekniikkaa sekä yksin että pareittain. Pariharjoittelussa käytetään nyrkkeily sekä -pistehanskoja.

Kahvakuula (min 4 ja max 25 henkilöä)
Kahvakuulailu on monipuolista, toiminnallista ja vauhdikasta harjoittelua. Kahvakuulailu kehittää voimaa, nopeutta, kehonhallintaa ja kestävyyskuntoa.

Toiminnallinen kuntopiiri (min 4 ja max 25 henkilöä)
Kiertoharjoittelua kehonpainolla ja välineillä (esim. kuntopallot, kahvakuulat, tasapainolaudat, käsipainot yms). Kiertoharjoittelu kehittää niin kestävyyskunto, liikkuvuutta, kuin voimaa.

Boulderointi (min 2 ja max 15 henkilöä)
Seinäkiipeilyä matalilla korkeuksilla ilman köysivarmistusta. Kiipeily kehittää kehonhallintaa ja voimaa. Voit lainata kiipeilykengät Kisakalliosta tai ottaa omat sisäpelikengät mukaan.

Kuntosali
Kuntosalilla voit toteuttaa omatoimisen treenin. Kuntosalilla kehität voimaa, kestävyyttä ja kehonhallintaa.

Juoksukoulu (min 4 ja max 15 henkilöä)
Juoksukoulussa keskitytään juoksutekniikan perusteisiin ja juoksuvoiman kehittämiseen. Juoksu kehittää ennen kaikkea kestävyyskuntoa ja hyvällä juoksutekniikalla juoksusta tulee miellyttävämpää.

(kesto 60-90 min)

Tiimitehtävät (min 6 henkilöä)
Leikkimielistä kisailua ja ongelmanratkaisua erilaisilla rastipisteillä. Tiimitehtävät lisäävät yhteishenkeä ja ryhmäytyminen korostuu.

Curling (min 4 ja max 16 henkilöä)
Tutustu curlingin saloihin opastetusti. Alkuun harjoitellaan heittotekniikkaa, välissä luodaan taktiikat ja lopuksi pelataan. Curlingissa yhdistyvät joukkuepeli, strategia ja tekniikka. Hallissa on n. 3-4 astetta, joten mukaan riittävä vaatetus. Soveltuu erinomaisesti eri tasoisille pelaajille. Voit ottaa mukaan omat sisäkengät tai lainata paikan päältä.

Jousiammunta
Jousiammunta rauhoittaa mielen ja kohentaa keskittymiskykyä. Alkuun opetellaan perustekniikka, sen jälkeen harjoitellaan itse ampumista ja loppuun on mahdollista ottaa pienet kilpailut niin halutessanne. Joko sisällä tai sään salliessa ulkona.

Jousiammunta kehittää tarkkuutta ja keskittymiskykyä.

Frisbeegolf
Tutustu rysty- ja kämmenheittoihin sekä puttaukseen! Pienen tekniikkaosion jälkeen pääsette pienryhmissä kisailemaan Kisakallion 6-väyläiselle kentälle.

(kesto 60-90 min)

Karnaistenkorven luontopolku
Kisakallion välittömässä läheisyydestä löytyvältä Kaarnaistenkorven luontopolulta löytyy erilaisia rasteja, joiden avulla voi tutustua luontoon ja erilaisiin tarinoihin.

Melonta
Luonnonläheiseen ja rentouttavaan lajiin tutustuminen aloitetaan melontatekniikkaan perehtymisellä, jonka jälkeen tehdään pieni melontaretki Lohjanjärven maisemissa. Uimataito on melojille välttämätön. Säänmukainen, kastumista kestävä vaatetus päälle.

Voidaan toteuttaa joko kajakeilla, avokanooteilla tai suurkanooteilla.

Lumikenkäily
Hauska ja virkistävä liikuntamuoto Kisakallion vaihtelevissa ja talvisissa maisemissa.

Sauvakävely
Sauvakävelyn sykeharjoituksessa haetaan tehoa sauvatyöntöön, testataan sauvarinteet ja harjoitellaan sykettä kohottavia lihaskuntoliikkeitä. Lopuksi palauttavaa venyttelyä.

Suunnistus
Kisakallion maastot takaavat leppoisan tai vauhdikkaan luontohetken suunnistuksen parissa. Alkuun opetellaan yhdessä suunnanottoa sekä kartanlukua ja lopuksi päästetään ryhmä irti.

(kesto 45-60min)

Kehonhuolto
Aktiivista kehoa huoltavaa toimintaa; liikkuvuusharjoittelua, venyttelyä ja rentoutumista samassa paketissa.

Venyttely ja rentoutus
Tällä tunnilla saat luvan kanssa unohtaa arjen kiireet ja pysähtyä. Tunnin aikana liikutellaan kehoa monipuolisesti, kehon omia liikeratoja hyödyntäen. Tunnilta poistut rentoutuneena.

Liikkuvuus ja tasapaino
Liikkuvuudessa ja tasapainossa parannetaan lihasten liikelaajuuksia erilaisilla liikkuvuusharjoitteilla ja keskitytään tasapainon kehittämiseen.

Foamroller
Putkirullausta voidaan käyttää yhtälailla omatoimiseen hierontaan ja lihashuoltoon kuin erilaisiin lihasvoima ja tasapainoharjoituksiin. Sopii kaikille. Rullaus vilkastuttaa verenkiertoa, lisää aineenvaihduntaa, rentouttaa lihaksia ja siten mm. nopeuttaa palautumista.

(kesto 60 min)

Kin-ball (min 9 henkilöä)
Kin-Ball opettaa yhteistyötä, pallosilmää sekä kasvattaa kuntoa. Pelataan kolmella joukkueella ja yhdellä jättipallolla. Tässä lajissa tasoerot tasoittuvat ja jokaisen rooli on yhtä tärkeä!

Padel (min 2 henkilöä)
Padel on mailapeli, joka on yhdistelmä tennistä ja squashia. Kenttä muistuttaa pientä tenniskenttää verkkoineen, mutta kentässä on myös squashista tutut seinät. Padelia pelataan pääsääntöisesti aina nelinpelinä, mutta myös kaksinpeli on mahdollista.

Tennis (min 2 henkilöä)

Sulkapallo (min 2 henkilöä)

Lentopallo (min 4 henkilöä)

Salibandy (min 6 henkilöä)
Salibandy on sisätiloissa pelattava mailapeli, joka on saanut vaikutteita jääkiekosta.

Koripallo (min 6 henkilöä)

Käsipallo (min 6 henkilöä)
Käsipallo on pallopeli, jossa kaksi joukkuetta yrittää heittää pallon vastustajan maaliin. Palloa siirrellään pomputtamalla ja syöttelemällä.

Futsal (min 6 henkilöä)
Futsal on jalkapalloa muistuttava palloilulaji, jota pelataan pienemmällä kentällä ja yleensä urheiluhallissa.

Lacrosse (min 8 henkilöä)
Lacrosse perustuu nopeaan syöttelypeliin ja tehokkaaseen tiimityöskentelyyn. Lacrosse eli haavipallo on vanha Pohjoisamerikkalainen pallopeli, jota pelataan haavipäisillä mailoilla.

Ultimate (min 6 henkilöä)
Ultimate on liitokiekolla pelattava joukkuelaji. Pelin tavoitteena on tehdä ennalta määrätty määrä maaleja eli pisteitä nopeammin kuin vastajoukkue. Maali syntyy, kun pelaaja vastaanottaa syötön joukkuetoveriltaan maalialueella.

Norsufutis (min 6 henkilöä)
Jalkapalloa jättipallolla.

Pyydä tarjousta!

Tarjouspyyntölomake

Uskallatko avantoon?

Talvisaikaan Rantasaunan yhteydessä pidetään yllä avantoa. Oletko kokeillut? Avantouinti on monen mielestä elämän eliksiiri. Joka tapauksessa ensimmäinenkin kerta saa veren kiertämään ja mielen kirkkaaksi.

LUMOUDU LUONNOSTA LUMIKENKÄILLEN

Lumikengät vievät sinut ainutlaatuisella tavalla talven ihmemaahan. Talvinen luonto omiaan ja rauhoittamaan mielen, keho ja aistit hetkeksi. Kahden tunnin opastetulla lumikenkäretkellä etenemme rauhalliseen tahtiin.

Curling on erikoista ja hauskaa

– Pienelle yritysryhmälle suosittelen sporttiaktiviteetiksi curlingia. Laji on helposti lähestyttävä ja siihen pääsee hyvin mukaan, vaikka ei omaisikaan aikaisempaa kokemusta. Joukkuekilpailussa tunnelma nousee taatusti korkealle, urheilun ja liikunnan asiantuntija Anssi Vesanto suosittelee

Lisätiedot

Myynti, yritykset ja vapaa-aika