Ajankohtaista

18.01.2023

REKRY – etsimme kasvavaan joukkoomme kokous- ja tapahtumakoordinaattoria sekä tarjoilijaa

Haluatko mielenkiintoisen työn energisessä työyhteisössä? Haemme nyt kahta uutta tekijää Kisakallioon täydentämään tapahtuma- ja ravintolapuolen iloista tiimiä.

03.01.2023

Ammatillisen koulutuksen avoimet ovet 1.2. klo 9-12

Tervetuloa tutustumaan Kolmen kampuksen urheiluopistoon ja liikunnanohjauksen perustutkintoon Kisakallion kampukselle Lohjalle!

08.12.2022

Kisakallion Urheiluopiston ja Pajulahden ammatilliset koulutukset yhdistyvät 1.1.2023

​​​​​​​Uusi koulutuksen järjestäjä on Kolmen kampuksen urheiluopisto oy, jonka omistavat Kisakalliosäätiö ja Valtakunnallinen valmennus- ja liikuntakeskus oy (Pajulahti). Kolmen Kampuksen Urheiluopisto on Kisakallion ja Pajulahden urheiluopistojen ammatillisten koulutusten yhteenliittymä, jonka tehtävänä on järjestää ammatillista liikunta-alan koulutusta.

29.11.2022

Haussa markkinointipäällikkö ja liikunnallinen tuotepäällikkö yritys- ja vapaa-ajan palveluihin

Kisakallio hakee palvelukseensa kahta uutta tekijää: markkinointipäällikköä ja liikunnalista tuotepäällikköä. Molemmat tehtävät tarjoavat mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä kasvavallaa urheilun ja liikunnan alalla, omaa ammattiosaamista hyödyntäen.

11.10.2022

Aurinkoenergia pitää Kisakallion jään kylmänä

Kisakallion jäähalli on kokenut viime vuosina teknologisen vallankumouksen. Investoinnit ovat osa urheiluopiston kestävän kehityksen mukaisten satsausten jatkumoa, joiden myötä jo pitkään palvellut maalämpövoimala sai viime vuonna työkaverikseen maa-aurinkovoimalan