Ajankohtaista

19.02.2024

Curlingin nuorten MM-kisat käynnissä nyt Kisakallion jäähallissa

Kisakallion jäähallissa pelataan viikolla 8 maailman parasta curlingia kun ainutlaatuisen kovatasoisessa nuorten MM-kilpailuissa paremmuutta ovat ratkomassa naisten sarjassa Japani, Ruotsi, Korea, Kiina, Turkki, Sveitsi, Norja, Kanada, Skotlanti ja Saksa. Miesten sarjassa mestaruudesta taistelevat Kanada, Skotlanti, Saksa, Norja, Tanska, Kiina, USA, Italia, Uusi-Seelanti ja Sveitsi.

22.01.2024

Nuorten hyvä harjoittelu ja valmennus -seminaari 9.–11.2.2024

Suomen Valmentajat ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät yhdessä lasten ja nuorten hyvä harjoittelu -seminaarin Kisakalliossa Lohjalla. Seminaarin teemat ovat: taitoharjoittelun merkitys suorituskykyisyyden kehittämisessä, urheilijaksi kasvattaminen ja urheilullisuuden kehittäminen, huipputiimin rakentaminen ja oppimista edistävä vuorovaikutus.

18.01.2024

Tiivis yhteistyö Suomen Valmentajien ja Kisakallion välillä jatkuu

Helmikuun 9.–11. päivinä järjestettävä Nuorten hyvä harjoittelu ja valmennus -seminaari on Suomen Valmentajien ja Kisakallion yhteistyön tuotos ja yksi konkreettinen esimerkki käytännön yhteistyöstä. Ohjelmaan on haettu molempien tahojen osaajia jakamaan osaamistaan. Seminaarin järjestelyjen yhteydessä päivitettiin myös järjestäjätahojen yhteistyösopimus vuosille 2024-2025.

18.12.2023

SEURAILTA KERÄSI OSALLISTUJIA YHTEEN

Kisakallion urheiluopistolla Lohjalla 18.12. järjestetty seurailta keräsi noin 40 osallistujaa kuulemaan Kisakallion asiantuntijoiden alustukset sekä keskustelemaan alustusten pohjalta. Osallistujia illassa oli Helsingistä Turkuun ja lajeja jääkiekosta tuolikeihääseen