Ajankohtaista

29.09.2022

Haemme ammatillista erityisopettajaa

Erityisopettajan työtehtävät koostuvat liikunnanohjauksen perustutkinnon opiskelijoiden opetus-, ohjaus- ja kasvatustehtävistä, erityisen tuen tarpeen arvioinnista ja tukitoimien suunnittelusta, opettajien tukemisesta sekä muista sovituista tehtävistä.

08.09.2022

Susijengikin innokkaasti Susikoulun koulun penkillä Prahassa

Sekä Susijengin alkulohko Koripallon EM-kilpailuissa että Kisakallion Urheiluopiston järjestämä turnausviikon mittainen Susikoulu päättyy tänään torstaina Prahassa. Viiden päivän ajan 21 suomalaista koululaista on saaneet opiskella ainutlaatuisen yhteistyön myötä sekä fanien kotiluolassa Sudenpesässä että paikallisten lasten kanssa ředitelka ZŠ a MŠ Praha 5 koulussa Zličínin alueella. Päivän päätteeksi Susijengin matka jatkuu Berliiniin jatkopeleihin ja Susikoulun oppilaiden matka jatkuu Suomeen ja omien luokkakavereiden pariin omiin kouluihin

31.08.2022

Susikoulun oppilaspaikat loppuun varattu

Koripallon EM-kisoissa Ranskan Montpellierissä 2015 lanseerattu ja suuren suosion saavuttanut Susikoulu saa jatkoa perjantaina käynnistyvissä koripallon EM-kisoissa Prahassa. Susikoulun oppilaspaikat on loppuun varattu.

22.08.2022

Alumnipäivät Kisakallion VAT-opiskelijoille - teemana verkostoituminen

Päivän teemana on verkostoitumisen taitojen kehittäminen. Asiantuntijamme Anna Kirjavainen ja Sari Tuunainen johdattelevat meidät valmentajan tärkeisiin verkostoihin ja opastavat siellä toimimiseen.