Ajankohtaista

04.09.2023

Hotelli Omenatarha avataan jo joulukuussa

Kisakallion hotellihanke on edennyt myötätuulessa ja uusi laadukas hotelli tullaan avaamaan asiakkaille jo tämän vuoden joulukuussa, hiukan ennakoitua aikaisemmin.

21.08.2023

Uudet avainhenkilöt ovat aloittaneet: Antti Paananen ja Aki-Matti Alanen

Kisakallion urheiluopistolla urheilun ja liikunnan tiimissä on aloittanut kaksi uutta avainhenkilöä: urheilun ja liikunnan sekä valmennuskeskuksen johtajana Antti Paananen (kuvassa oikealla) ja neljän vuoden mittaiselta opintovapaalta valmiin väitöskirjan kanssa palannut asiantuntuntija Aki-Matti Alanen (kuvassa vasemmalla).

17.08.2023

Liikuntafoorumin ilmoittauminen on avattu

Liikunta-alan vuoden ykköstapahtuma Kansalliseen liikuntafoorumi järjestetään 30.–31.10.2023 Kisakallion Urheiluopistolla, Lohjalla. Liikuntafoorumissa keskustellaan tänä vuonna taloudesta monipuolisesti eri näkökulmista teemalla Euroja liikkeellä. Ilmoittautuminen foorumiin on nyt avattu!

07.06.2023

Antti Paananen Kisakallioon urheilun ja liikunnan johtajaksi

Kisakallion urheilun ja liikunnan uudeksi johtajaksi on valittu vihtiläinen Antti Paananen. Elokuussa tehtävässään aloittava Paananen tuntee entuudestaan sekä Kisakallion Urheiluopiston että toimintaympäristön.

02.06.2023

Rekry – haussa ravintolan salitoiminnan vuoropäällikö

Tavoitteena on johtaa ja kehittää Ravintola Sportin operatiivista toimintaa Kisakallion Urheiluopistossa. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.