Ajankohtaista

08.03.2023

Hyvää naistenpäivää reippaille Suomen naisille!

Kisakallion perustaja Kaarina Kari teki aikanaan merkittävää työtä tasa-arvon sekä naisten urheilun edistämisen eteen. Naistenpäivän kunniaksi julkaisemme hänen tekemästään Haltin valloituksesta tehdyn retrovideon.

24.02.2023

Kumppaniuutinen – Aleksi Leppä ampui rikki Suomen ennätyksen Kisakalliossa

Kisakalliossa koettiin upeita onnistumisien hetkiä tammikuussa järjestetyissä Leppä GP -ammuntakilpailuissa, kun Aleksi Leppä ampui uuden Suomen ennätyksen 10m ilmakiväärin 60ls kisassa lukemilla 630.7.

03.01.2023

Ammatillisen koulutuksen avoimet ovet 1.2. klo 9-12

Tervetuloa tutustumaan Kolmen kampuksen urheiluopistoon ja liikunnanohjauksen perustutkintoon Kisakallion kampukselle Lohjalle!

08.12.2022

Kisakallion Urheiluopiston ja Pajulahden ammatilliset koulutukset yhdistyvät 1.1.2023

​​​​​​​Uusi koulutuksen järjestäjä on Kolmen kampuksen urheiluopisto oy, jonka omistavat Kisakalliosäätiö ja Valtakunnallinen valmennus- ja liikuntakeskus oy (Pajulahti). Kolmen Kampuksen Urheiluopisto on Kisakallion ja Pajulahden urheiluopistojen ammatillisten koulutusten yhteenliittymä, jonka tehtävänä on järjestää ammatillista liikunta-alan koulutusta.

29.11.2022

Haussa markkinointipäällikkö ja liikunnallinen tuotepäällikkö yritys- ja vapaa-ajan palveluihin

Kisakallio hakee palvelukseensa kahta uutta tekijää: markkinointipäällikköä ja liikunnalista tuotepäällikköä. Molemmat tehtävät tarjoavat mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä kasvavallaa urheilun ja liikunnan alalla, omaa ammattiosaamista hyödyntäen.