• Kisakallion

    ajankohtaiset tapahtumat

Varaa nyt

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

joulukuu 2017

ma ti ke to pe la su
27. 28. 29. 30. 1. 2. 3.
4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.
18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.
25. 26. 27. 28. 29. 30. 31.
Katja Volkovan
X

Katja Volkovan

Alkaa
27.12.2017
Päättyy
28.12.2017

Vietä vuoden huikein voimisteluleiri Kisakalliossa!

Leirin ohjelmassa on mm. monipuolista perusvoimistelua ja välinetekniikkaa sekä oheisharjoittelua Kisakallion huippuolosuhteissa. Lisäksi leirillä pureudutaan Katjan johdolla mm. siihen, millaisia asioita nuorten voimistelijoiden pitää ottaa harjoittelussaan huomioon koulunkäynnin sekä omien unelmien rinnalla. Leiri on suunnattu 10–14-vuotiaille rytmisen voimistelijoille. 

Varaa leiripaikka vaikka joulupukin konttiin perheenne voimistelijalle! 

Leirin hinta: 120 €/henkilö, sisältäen majoituksen täysihoidolla, valmennuksen ja yövalvonnan.

Katso Leiriesite TÄSTÄ

Lisätietoja >> Varaa

Kisakallio

Tiedottaa

Kisakallio hakee liikunnanopettajia kevääksi 2018

 Kisakallio hakee liikunnanopettajan hoitovapaan sijaista ja liikunnan tuntiopettajaa kevääksi 2018. Työpaikkailmoitukset tiedoksi (linkkinä): Liikunnanopettajan hoitovapaan sijainen 1.2.-21.6.18, Kisakallion Urheiluopisto Liikunnan tuntiopettaja, kevät 2018, Kisakallion Urheiluopisto Lisätietoja:
Pauliina Hyvönen
Apulaisrehtori
+...
Lue lisää
1.12.2017

Monilajisuus on Kisakallion ja Varalan yhteisen valmentajan erikoisammattitutkinnon suola

Kisakallion ja Varalan valmentajan erikoisammattitutkinnolla on opiskelijoita useista eri lajeista: mukana on toistakymmentä eri lajin edustajaa, aina agilitysta jääkiekkoon ja tanssiurheilusta nyrkkeilyyn.
– Monilajisuus on sekä VAT että VEAT tutkinnoissa ratkaiseva tekijä. Muiden lajien osaajilta saadaan uudenlaist
Lue lisää
20.11.2017

Kolme päivää tieteen parissa

Kansainväliselle taito-konferenssille suitsutusta

Toista kertaa Kisakalliossa pidetty kansainvälinen Liikkumistaitojen oppimis-, -opettamis- ja valmentamiskonferenssi onnistui erinomaisesti kaikilla mittareilla. Konferenssipaikat houkuttelivat paikalle asiantuntijoita sekä kotimaasta että ulkomailta.
Lue lisää
14.11.2017

Second scientific conference on Motor Skill Acquisition 15.11.2017

Taidon oppimisen, opettamisen ja valmentamisen maailman parhaat asiantuntijat kokoontuvat Lohjan Kisakallioon

Jyväskylän yliopiston Liikuntatieteellinen tiedekunta, Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus KIHU sekä Kisakallion Urheiluopisto järjestävät Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla Liikuntataitojen oppimisen, opettamisen ja valmentamisen kansainvälisen konferenssin.
Lue lisää
6.11.2017

Tule mukaan ja vaikuta!

Työelämäyhteistyöpäivä 23.11.

Kisakalliossa järjestetään torstaina 23.11. Työelämäyhteistyöpäivä. Päivän tarkoitus on edelleen kehittää oppilaitoksen ja työelämän, eli liikunta-alan yhteistyötä.

–Työelämäyhteistyö on toki aina ollut meille tärkeää, mutta reformin myötä se korostuu entisestään. Tehtävämme järjestää koulutusta, joka vastaa työelämän
Lue lisää
16.10.2017

Kalasatama-kokeilu liikkeellä

Kisakallio mukana kehittämässä terveyttä edistäviä liikuntapalveluja

Voisiko tulevaisuudessa hyvinvointi- ja terveyskeskuksesta saada liikuntapalveluita? Syksyllä käynnistyneissä Fiksun Kalasataman nopeissa kokeiluissa kehitetään uudenlaisia hyvinvointia lisääviä palveluita. Kisakallio kumppaneineen on mukana kehittämässä ratkaisuja jotka edistävät kaupunkilaisten hyvinvointia erityises
Lue lisää
11.10.2017

Kansainvälinen liikuntataitojen konferenssi Kisakalliossa 15.-17.11.2017

Huomio oppimiseen - sekä valmentajalle että valmennettavalle

Urheilutekniikan tutkimuskeskuksessa Englannin Sheffieldissä liikuntataitojen professorina työskentelevä Keith Davids isännöi jo toista kertaa kansainvälistä Motor Skills -konferenssia Suomessa ja Kisakalliossa. Luvassa on korkeatasoinen tiedettä ja käytännön demonstraatioita yhdistelevä huipputapahtuma.
Lue lisää
22.9.2017

Uusi, valaistu, turvallinen kulkuväylä Kisakallioon

Ministeri Anne Berner avasi Kisakallion kevyen liikenteen väylän

– Tänään vietetään sopivasti auton vapaapäivää, joka on osa Euroopan laajuista liikunnan viikkoa, liikenneministeri Anne Berner avasi puheensa Kisakallion kevyen liikenteen väylän avajaisseremonioissa.
Lue lisää
18.9.2017

Kisakalliossa SUPERviikko

China day, Moovit! - kick Off ja ministeri Berner avaamassa kevyen liikenteen väylän

Kisakalliossa on menoa ja meininkiä lähes aina, mutta tästä viikosta on muodostunut varsinainen superviikko liikuntataitojen opettamisen ja valmentamisen, koulutusviennin ja liikunnalle edullisen yhteiskunnallisen vaikuttamisen suhteen.
Lue lisää
18.9.2017

Suunnistustapahtuma kasvaa

Leimaus-leirille on ilmoittautunut jo 2000 osallistujaa

Leimaus on valtakunnallinen leiri alle 18-vuotiaille suunnistajille, jossa on mukana yli sata suunnistusseuraa. Leiri järjestetään vuosittain eri puolilla maata. Leiripäivät koostuvat suunnistusharjoituksista ja kivasta yhdessäolosta.
Lue lisää
11.9.2017

Mukana 21 alan ammattilaista kymmenestä lajista

Valmennuksen erikoisammattitutkinnon opinnot käyntiin

Kisakallion ja Varalan yhteistyössä järjestämä valmentajan erikoisammattitutkinto eli VEAT-koulutus on käynnistynyt. Koulutukseen osallistuu 21 kokenutta urheiluosaajaa yli kymmenestä eri lajista.
Lue lisää
7.9.2017

Koripallo on vienyt EM-kotikisoila suomalaisten sydämet

Susijengi alkulohkosta jatkoon

Suomen koripallon EM-alkulohko Helsingissä päättyi voitokkaasti kahden maan joukkueiden ja fanien ottaessa mittaa toisistaan Hartwall Arenalla. Sitkeä Islanti piinasi Susijengiä pitkään, kunnes päätösneljänneksellä Suomi veti ohitse 83-79 (42-40) -voittoon Sasu Salinin johdolla. Suomen EM-pelit jatkuvat viikonloppuna n
Lue lisää
30.8.2017

Liikuntataitojen kansainvälinen konferenssi Kisakalliossa marraskuussa

Kisakalliossa Lohjalla järjestetään 15.-17.11.2017 tieteellinen konferenssi liikuntataitojen oppimisesta, opettamisesta ja valmentamisesta. Tapahtuma järjestetään toista kertaa Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan, Suomen huippu-urheilun tutkimuskeskus Kihun ja Kisakallion yhteistyönä.

Lue lisää
28.8.2017

SM-kisat jo huhtikuussa 2018

Kisakalliossa ammutaan ilma-aseiden EM-kisat keväällä 2021

Kansainvälinen ampumaurheiluliitto on myöntänyt Suomelle ilma-aseiden vuoden 2021. Kisapaikkana toimii Kisakallio, joka isännöi myös lajin SM-kisoja 2018.
Lue lisää
23.8.2017

Alla paljon kovia harjoituspelejä

Susijengi virittäytyi EM-kisakuntoon KIsakalliossa

Koripallon EM-kisat alkavat 2.päivä syyskuuta. Ensimmäiset pelit, alkulohkot, Suomen Susijengi pelaa mahtavasti Suomessa. Joukkue on valmistautunut kauden päätavoitteeseen sekä kotiluolassaan Susi Training Centerissa Kisakalliossa että pelaamalla kovia pelejä ympäri Eurooppaa.
Lue lisää
16.8.2017

Mukaan mahtuu vielä!

Susikoulu avaa jälleen ovensa koripallon EM-kisoissa

Koripallon EM-kisoissa Ranskan Montpellierissä 2015 suuren suosion saavuttanut Susikoulu aukeaa jälleen Helsingissä kuun lopussa käynnistyvissä koripallon EM-kisoissa. Kisakallion Urheiluopiston koordinoima Susikoulu laajenee kansainväliseksi. Mukaan mahtuu vielä uusia oppilaita.
Lue lisää
9.8.2017

Ammatillisen koulutuksen lukuvuosi alkoi

Opiskelijat työnsä ääreen

Liikunnan perustutkinnon opiskelijat ovat saapuneet Kisakallioon. Kokonaan uusia opiskelijoita aloitti tuttuun tapaan kaksi ryhmää, yhteensä 46 nuorta.
Lue lisää
1.8.2017

Kisakallio koulutusvientikokeilu etenee

Kiinalainen curling-joukkue kouluttautui ohjaajiksi ja harjoitteli kuukauden Lohjalla

Pohjoiskiinalainen Century Curling -curlingjoukkue kouluttautui ja harjoitteli Kisakalliossa kesä-heinäkuussa kuukauden ajan. Jakson sisällä suorittivat suomalaisen valmentajien koulutusjärjestelmän mukaisen Curling-ohjaajan koulutuksen.
Lue lisää
10.7.2017

Koripalloon henklömuutoksia

Jukka Toijala siirtyy Kisakalliosta Romaniaan

Kisakalliossa työskennellyt Koripalloliiton valmennuksen johtaja Jukka Toijala siirtyy 1.8. alkaen Romanian pääsarjaan Steaua Bukarestin päävalmentajaksi.
Lue lisää
30.6.2017

Suomi juhli kotikisoissa Kisakalliossa

Sudenpennuille kolme Pohjoismaiden mestaruutta

Suomen nuorisomaajoukkueet löylyttivät Ruotsia neljästi Pohjoismaiden mestaruuskisojen päätöspäivänä Kisakallion Susi Training Centerissä. Suomen 16-vuotiaat tytöt ja pojat sekä Suomen 18-vuotiaat tytöt pääsivät juhlimaan Pohjoismaiden mestaruutta, kun taas Suomen 18-vuotiaat pojat nappasivat kauloihinsa hopeamitalit.
Lue lisää