Ravintolapalvelut juhliin, seminaareihin ja tapahtumiin

Tarjoilut tilaisuuden luonteen mukaan

Kisakallion korkealaatuinen ravintola mukautuu asiakkaan tapahtuman luonteen mukaan: Meiltä onnistuu hienostunut illallismenu ja tuhansien ihmisten kenttäruokinta teltoissa, sekä kaikki siltä väliltä. 

Tavallisimmin tapahtumavieraamme ruokailevat Ravintola Sportissa ja juhlavieraat fiinimmin Rantamakasiinilla. Juuri teidän tilaisuuteenne sopivat ruokailut suunnitellaan yhdessä tapahtuma-asiantuntijamme kanssa. 

 

Juhlamenut

Keittiömestarimme on laatinut kolme valmista juhlaillallisen menuuta. Menuun sisältöä voidaan muokata juhlien luonteen tai asiakkaan mieltymysten mukaan. Myös vuodenaika voidaan huomioida menuun suunnittelussa.

Ravintola Sport

Kisakallion Ravintola Sport tarjoaa liikkujille suunniteltua terveellistä ja maukasta ruokaa kolme kertaa päivässä: aamiaisella, lounaalla ja päivällisellä. Ravintolassa on noin 160 asiakaspaikkaa.

Leimaus - lähes 2000 ruokailijaa

Meillä on kokemus todella suurteenkin tapahtumien ruokailun järjestämisestä. Leimaus 2018 -leirillä ruokailu järjestettiin neljästi päivässä lähes 2000 henkilölle. Käytännössä se tapahtui siten, että ruoan jakelu tapahtui ravintoloissa, joiden ympäristöön oli pystytetty isot lisäteltat ruokailua varten. Ruoka suunniteltiin nopeasti otettavaksi, mutta silti kestävyysurheilijoiden vaatimukset täyttäväksi. Myös allergiat huomioitiin ammattimaisesti.

Pyydä tarjousta!

Tarjouspyyntölomake

Lisätiedot

Myynti, yritykset ja vapaa-aika