VOK-Koulutukset

Valmentaja- ja ohjaakoulutusta yhteistyössä lajien kanssa

Kisakallio järjestää yhdessä lajiliittoyhteistyökumppaniensa kanssa valmentaja- ja ohjaajakoulutuksia (VOK) tasoilla 1-3. Tarjoamme lajiliitoille Suomen Olympiakomitean valmennusosaamisen mallin mukaista koulutussuunnittelua - ja toteutusta, osaavia kouluttajia ja asiantuntijoita. 

Kisakallion asiantuntijat vastaavat VOK-koulutusten yleisten sisältöjen (urheiluosaaminen, ihmissuhdetaidot, voimavarat ja itsensä kehittämisen taidot sekä valmentajan toiminnan arviointi) suunnittelusta, toteutuksesta sekä koulutuskokonaisuuksien organisoinnista. Lisäksi osallistumme lajin vastuuhenkilöiden kanssa koulutusten lajikohtaisten sisältöjen integrointiin osaksi koulutuskokonaisuutta. Valmentajakoulutusten sisällöt ja oppimistavoitteet ovat räätälöitävissä lajien tarpeisiin, sekä eriytettävissä eri ikä- ja kehitysvaiheissa olevia urheilijoita valmentavien valmentajien ja ohjaajien oppimistavoitteisiin.

VOK-koulutukset järjestetään kumppanin toiveiden mukaisesti joko Kisakalliossa tapahtuvana lähikoulutuksena tai monimuotokoulutuksina yhdistäen lähikoulutusta opistoympäristössä ja verkko-opintoja.