Takaisin uutisiin

Julkaistu 18.12.2023

SEURAILTA KERÄSI OSALLISTUJIA YHTEEN

Kisakallion urheiluopistolla Lohjalla 18.12. järjestetty seurailta keräsi noin 40 osallistujaa kuulemaan Kisakallion asiantuntijoiden alustukset sekä keskustelemaan alustusten pohjalta. Osallistujia illassa oli Helsingistä Turkuun ja lajeja jääkiekosta tuolikeihääseen

Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla 18.12. järjestetty seurailta keräsi noin 40 osallistujaa kuulemaan Kisakallion asiantuntijoiden alustukset sekä keskustelemaan alustusten pohjalta. Osallistujia illassa oli Helsingistä Turkuun ja lajeja jääkiekosta tuolikeihääseen. Teemana seuraillassa oli Pauliina Vastamäen alustamana monipuolisten liikuntataitojen kivijalka ja miten se rakennetaan sekä Aki-Matti Alasen alustamana suunnanmuutostaito ja sen arviointi joukkuepeleissä.

Keskustelua virisi alustusten kautta erityisesti monipuolisesta harjoittelusta, paljon viime aikana julkisuudessakin olleesta tasoryhmäajattelusta, lasten ja nuorten lajivalinnoista, lisensseistä, perheen roolista liikuntakasvattajina, tieteen ja käytännön yhdistämisestä ja fyysisten ominaisuuksien yhteydestä suorituskykyyn ja loukkaantumisriskiin.

Kisakallion seuraillat ovat Etelä- ja Lounais-Suomen alueen seuroille tarjoama kohtaamis- ja kehittämispaikka, jossa asiantuntijoiden johdolla käydään dialogia osallistujia askarruttavista teemoista. Kevään 2024 seurailloissa 4.3. kohderyhmänä on valmennus ja 20.5. kohderyhmänä on seuran toiminnan kehittäminen. Tällä toimintatavalla Kisakallio haluaa auttaa seuroja kehittämään omaa toimintaansa ja toimijoitansa ja tarjoaa tukeaan myös seurojen omiin toimintaympäristöihin. Mukaan tilaisuuksiin ja kutsulistalle pääsevät kaikki asiasta kiinnostuneet.

Yhteydenotot: kari.seppanen@kisakallio.fi tai jukka.kataja@kisakallio.fi

Takaisin uutisiin

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: