Takaisin uutisiin

Julkaistu 04.06.2024

Kisakallio yhteistyöhön LoU Basketin kanssa

Kisakallion Urheiluopisto ja lohjalainen koripalloseura LoU Basket ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen, joka astui voimaan toukokuun alussa.

Kisakallion myyntipäällikkö Jukka Kataja ja LoU Basketin tuore puheenjohtaja Kari Vyhtinen ovat yhteistyöstä innoissaan.

- On todella hienoa päästä käynnistämään virallisesti yhteistyö Kisakallion kanssa. Tämä on esimerkiksi turnauksia ja leirityksiä ajatellen ihan ainutlaatuinen paikka, kun kaikki sijaitsee alueella kävelyetäisyyden päässä, Vyhtinen mainitsee.

- Meillä on olosuhteet ja LoU Basketilla ammattitaito pelien ja leirien laadukkaaseen toteuttamiseen, Kataja kiittelee.

Koripalloilevan Suomen kohtaamispaikka

LoU Basketilla ja Kisakallion Urheiluopistolla on yhteinen intressi tehdä Kisakalliosta koko koripalloilevan Suomen kohtaamispaikka, jolle Susi Training Center tarjoaakin oivat puitteet. Yhteistyössä isoksi tekijäksi nousee myös paikallisuus.

- Kisakallio on paikallinen, vastuullinen ja pitkäjänteinen toimija, joka ottaa myös ympäristöarvot huomioon. Tänne on helppo tulla, nyt kun bussillakin pääsee Lohjan keskustasta Kisakallioon ja takaisin, Vyhtinen toteaa.

Kataja kertoo, että Kisakallion logo tulee jatkossa näkymään mm. LoU Basketin uuden jääkarhumaskotin asussa. Seuraava yhteinen ponnistus on lokakuussa Kisakalliossa järjestettävä, vuonna 2015 syntyneiden tyttöjen ja poikien koripalloturnaus.

- Haaveenamme on toteuttaa isompia turnauksia yhdessä myös jatkossa, Vyhtinen lisää.

Laji hyvässä nosteessa

LoU Basketilla on tällä hetkellä noin 250 jäsentä ja seuran kolme tyttöjoukkuetta pelaavat SM-sarjassa. Vyhtisen mukaan koripallo on lajina hyvässä nosteessa ja seura haluaakin innostaa uusia jäseniä mukaan panostamalla mm. valmennukseen.

- Tavoitteenamme on, että jokainen pystyy pelaamaan omalla tasollaan. Laadukas valmennus luo pohjan pelaajien kehitykselle, josta on hyvä ponnistaa eteenpäin, hän kertoo.

- LoU Basket haluaa auttaa pelaajistaan kasvamaan hyviä ihmisiä ja vasta sen jälkeen hyviä urheilijoita. Mennään positiivisen kautta eteenpäin ja kannustetaan kaveria.

Myös Jukka Kataja toivoo, että seura ja Kisakallio saisivat yhdessä vietyä tietoisuutta koripallosta eteenpäin. Yhteisiä toimintamalleja on hyvä hioa ja viedä kolmen vuoden aikajänteellä määrätietoisesti eteenpäin.

- Tärkeintä on saada lapset ja nuoret liikkumaan, Vyhtinen ja Kataja toteavat.

 

Kuvassa etualalla LoU Basketin puheenjohtaja Kari Vyhtinen ja takana Kisakallion Urheiluopiston myyntipäällikkö Jukka Kataja.

Takaisin uutisiin