Takaisin uutisiin

Julkaistu 08.12.2023

Käsipalloliitto ja Kisakallion urheiluopisto jatkavat tuloksellista yhteistyötään

Suomen käsipalloliitto ja Kisakallion urheiluopisto ovat sopineet yhteistyön jatkumisesta vuosille 2024-2027. Sopimuksen tavoitteena on kehittää suomalaista käsipalloa.

Suomen käsipalloliitto ja Kisakallion urheiluopisto ovat sopineet yhteistyön jatkumisesta vuosille 2024-2027. Sopimuksen tavoitteena on kehittää suomalaista käsipalloa yhteistyössä kohti kansainvälistä kärkeä, mahdollistaa tasokas maajoukkueiden ja seurajoukkueiden leiritystoiminta sekä toteuttaa laadukasta valmennusosaamisen kehittämistä. Sopimukseen liittyy myös molemminpuolinen markkinointiyhteistyö sekä valmennukseen suunnattu palkkatuki. 

Päivi Mitrunen iloitsee yhteistyön jatkumisesta.
– Pitkäjänteinen yhteistyö on meille ensisijaisen tärkeää, sopimus Kisakallion kanssa mahdollistaa käsipallon eteenpäin viemisen yhdessä Kisakallion ammattilaisten kanssa.

– Kisakallion puolesta olemme tyytyväisiä siitä, että yhteistyö Käsipalloliiton kanssa edelleen jatkuu. Pystymme tarjoamaan maa- ja seurajoukkueille lajiin räätälöidyt ja soveltuvat olosuhteet sekä Kisakallion asiantuntijoiden tuen valmennusosaamisen suunnitelmalliseen kehittämiseen, kertoo Kisakallion urheilun ja liikunnan johtaja Antti Paananen.
– Erityisen iloisia olemme Kisakallioon keskitettystä käsipallon yläkoululeirityksestä, joka on linkitetty nuorten maajoukkuetoimintaan. Käsipallon maantieteellistä levinneisyyttä ajatellen Kisakallion sijainti Helsinki-Turku moottoritien varressa on lähes optimaalinen, jatkaa Paananen. 

Kuvassa Päivi Mitrunen ja Antti Paananen.

Lisätiedot:
Käsipalloliitto Päivi Mitrunen, toiminnanjohtaja 050 555 7384
Kisakallio Antti Paananen, urheilun ja liikunnan johtaja 044 541 3651

Takaisin uutisiin

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: