Paras paikka kokoustaa

Kokousta lähellä luontoa

Kisakallion tarjoavaa harmonisen rauhallisen kokousmiljöön jykevän luonnon keskellä, Lohjanjärven rannassa. Meillä on kokoustamiseen erilaisia vaihtoehtoja:

Villat ovat kotoisia, mutta laadukkaasti sisustettuja. Kussakin Villassa on majoitustilaa, kunnollinen pöytä ja iso yhteinen tila sekä kokoustamista että ruokailua varten. Villakokoukseen kuuluu olennaisena osana herkullinen ruoka, joka valimistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista Kisakallion omassa keittiössä. Menut vaihtuvat sesongin mukaan. Meille on kunnia-asia suosia kotimaista lähellä tuotettua ruokaa. 

Rantamakasiini on aivan Lohjanjärven rantaviivalla sijaitseva noin 100 hekilön kokoustila, tilausravintola, ja juhlapaikka, joka sopii erinomaisesti yritystapahtumiin. 

Nyt huippuhinta alkuviikon kokouksille!

Villakokoukset maanantai-tiistai tai tiistai-keskiviikko hintaan 490€ vuorokausi. Tarjous on voimassa uusiin varauksiin huhtikuun loppuun asti.

Tarjous on voimassa Villa Koivussa ja Villa Kalliossa

Varaa nyt

 

Muhkea aamiainen ja raikas lounas

Kisakallion kokouspalvelujen sydän on herkullinen ruoka. Päivä alkaa muhkealla aamiaisella: smoothie, rapeita croisantteja, tuoreita vihanneksia, raikasta tuoremehua ja tietenkin kahvia. Lounaamme on aina terveellisesti kauden raaka-aineista koostettu maukas kokonaisuus, jonka ei jätä ketään nälkäiseksi. Kun päivään sisällytetään sopivasti aktiviteetteja, niin kaikki syövät hyvällä omalla tunnolla myös jälkiruoan.

Yhteinen Illallinen kruunaa päivän

Kisakallion ruoka on erinomaista - herkullista ja terveellistä. Lounaiden ja päivällisten menut vaihtuvat vuodenajan mukaan; keväällä herkutellaan parsalla, varhaisperunoilla ja muilla tuoreilla kasviksilla, värikäs kesämenu koostuu mansikoista, raparperista, meloneista sekä juuri nostetuista juureksista. Syksyn sadonkorjuu tuo pöytään metsämarjat, sienet ja riistan. Talvella syödään lämpimiä keittoja, kaaleja ja etelän lämmössä kypsyneitä sitruksia. Kasvikset ja tuore kala ovat keittiömme tähtiä, mutta hyödynnämme myös riistaa ja muuta laadukasta kotimaista lihaa ja juustoja.

Majoittuminen ja sauna omalla villalla

Kisakalliossa on mahdollista yöpyä joko hotellihuoneissa tai villoilla. Villakokoukseen hyödynnetään useimmiten villan omia majoitustiloja ja tarpeen mukaan lisätilaa hotellista tai muilta villoilta. Saunominen Villan omassa saunassa pitää porukan koossa, mutta vaihtoehtoisesti on mahdollista myös lähteä saunomaan rantasaunalle, jossa on omat saunat naisille ja miehille.

Pyydä tarjousta!

Tarjouspyyntölomake

Lisätiedot

Myynti, yritykset ja vapaa-aika