Vapaa-aika ja ryhmät

Luontoliikkujan helmi

Lohjanjärvellä voi meloa, soutaa sekä uida ja läheinen Karnaistenkorpi on varsinainen peikkometsä. Talvisin Kisakallion rantasaunan avanto kutsuu pulahtamaan järveen.

Tarjoamme laajan kirjon luontoelämyksiä ohjatusti tai omatoimisesti. Miltä kuulostaisi nokipannukahvit kokouspäivän lomaan, hetken latautuminen luonnossa patikoiden, pyöräillen tai juosten? Tai opetellen vaikka ihan uusi liikuntamuoto ohjaajan opastamana. Liikuntamuotoja löytyy sykettä kohottavista suorituksista palauttaviin aktiviteetteihin. 

Kampuksen kyljessä sijaitseva Karnaistenkorpi tarjoaa kauniin järviylängön pienine polkuineen, rikkaan eläin- ja kasvikannan ja hyvin merkityn reittiverkoston. Karnaisissa voi suunnistaa, polkujuosta, keräillä marjoja, sieniä, villiyrttejä, yöpyä hyvin varustelluilla laavuilla, lumikenkäillä sekä maastopyöräillä merkityillä reiteillä. 

Peikkometsästä energiaa ja iloa

Helsingin ja Turun välissä kulkee valtatie 1, joka kätkee arvaamattomaan paikkaan satumaisen peikkometsän lampineen ja laavuineen. Karnaistenkorvesta löytyy hyvin merkitty luonto- ja tarinapolku. Polut muodostavat kahdeksikon mallisen reitin, josta voi valita mieleisensä pituisen patikan käveltäväksi. Karnaisten korpeen voimme järjestää toiveidenne mukaan esimerkiksi patikointiretken ja erätaitojen opastusta.

Hyvä aloitus päivälle

Ravintola Sport on Kisakallion sydän. Liikunnallinen päivä edellyttää kunnon aamiaista. Ravintola Sportin lounas on suunniteltu urheilijoille ja liikkujille. Sen voimin jaksaa pitkälle - ainakin lounaalle. Aamiaispöydän suosikkeja ovat Kisakallion keittiön omat sämpylät.

Sporttivälineiden vuokraus

Salliiko sää ja taidot jo polkaista maastopyörän liikkeelle? Vuokraa välineet Kisakalliosta. Kaikki välineet 15€/ h, lisätunnit 10 €. varaukset: asiakaspalvelu@kisakallio.fi