Kokous ihanalla villalla -30%

Touko-elokuun huipputarjous

-30% upean villan vuokrasta kokouspaketin ostajlle. Villalla on neljää 2 hh makuuhuonetta, iso yhtenäinen oleskelutila, keittiö, 10 hlön kokouspöytä ja kokoustekniikka sekä tilavat saunatilat ja hulppea terassi järvelle.

Villavuokra -30% 490 euroa.

Tarjous koskee villoja Koivu ja Kallio.

Tutustu villaan virtuaalisesti

Herkullinen kokouspaketti

99 euroa/hlö sisältää
  • Lounas
  • Keittiömestarin illallinen
  • Aamupala

Kaikki ateriat tarjoillaan Rantamakasiiinilla, aivan Lohjanjärven rantaviivalla, noin 300 metrin kävelymatkan päässä kokousvillalta.

Myynti, yritykset ja vapaa-aika

Elämysliikuntaa kokouksen lomaan

Suosittelemme lämpimästi kokouspäivän lomaan edes hiukan aikaa Kisakallion ympäristöstä sporttipalveluista nauttimiseen. Kesällä valinnanvaraa on runsaasti: melontaa, pyöräilyä, pallopelejä tai pieni retki Karnaisten korpeen.

Omien autojen parkkipaikat

Villojen yhteydessä on 2 pysäköintipaikkaa. Lisää pysäköintitilaa löytyy muutaman sadan metrin kävelymatkan päässä päärakennuksen ympärillä.

Tunnelma ja oma rauha

Kokouksen järjestämisessä on monta etua, mutta yleisimmin asiakkaat arvostavat omaa rauhaa ja villojen valoisaa skandinaavista tunnelmaa sekä sijaintia järvimaisemassa. Isot ikkunat ja terassit tuovat luonnon päivän jokaiseen hetkeen. Omalla villa porukka pysyy hyvin kasassa ja usein päivä päättyy hartaaseen saunomiseen.