Lomat ja kurssipaketit

Tervetuloa viihtymään Kisakallioon!

Tule viettämään merkityksellistä lomaa Lohjalle, Kisakallion Urheiluopistoon. Majoitu kauniissa järvimaisemassa ja nauti makuelämyksistä, joista vastaa Kisakallion oma keittiö. Lomasi sisällön voit valita mieltymystesi mukaan yhdistämällä yhdessäoloa, luontoa ja liikuntaa keskenään Sinulle sopivassa suhteessa. 

Kisakallion sijanti alle tunnin matkan päässä Helsingistä ja keskellä vilkasta Uuttamaata, tekee siitä oivan vaihtoehdon lähilomalle, tapahtumille tai niiden majoitukselle tai liikunnallisille kursseille. Kesäaikaan Kisakallio kesäravintola ja uimaranta tekevät siitä varsinaisen kotimaisen lomaparatiisin. 

Miniloma

Loma täynnä yhdessäoloa, luontoa ja liikuntaa. Upeat puitteet ja herkullinen ruoka Kisakalliossa takaavat mahtavan loman. Erilaiset liikuntamahdollisuudet tarjoavat monipuolisesti tekemistä koko perheelle. Sporttilomassa parasta on positiivinen energia, jonka saa mukaan kotiinviemisinä.

Golfloma

St. Laurence Golfkenttä tarjoaa myös laadukkaat harjoittelumahdollisuudet, kuten range-alueen, putting-greenin ja chipping-alueen. Kentän klubitalo on moderni ja siellä on kattavat palvelut, kuten ravintola, pro shop ja pukuhuoneet. Kentällä pelaavan tasoituksen on olta vähintään 35.

Hiidenkirnu festival -majoitus

Hiidenkirnu Festival on pääkaupunkiseudun uusin musiikkifestivaalitulokas! Festareita juhlitaan Nummelan pesäpallostadionilla Vihdissä perjantaina ja lauantaina 14.-15.7.2023.

Majoitus Yleisurheilun U23 EM-kilpailut

Kisakallio toivottaa yleisurheilun U23 EM-kilpailujen väen, osallistujat, perheet ja muut kannustusjoukot tervetulleeksi majoittumaan erityishinnalla Kisakallion Urheiluopistolle.

Koko perheen seikkailuloma

Tytyrin kaivosretki vie seikkailuun, lähes 100 metrin syvyyteen aitoon kalkkikivikaivokseen, suomalaisen peruskallion uumeniin. Alhaalla kaivoksessa aika pysähtyy ja näet kaivostyöntekijöiden kädenjäljen sekä tunnet menneen ajan kosketuksen.

Retkeilykurssi

Lohjalainen erä- ja luonto-opas Hannu "Korpi" Korhonen ja Kisakallion hyvinvointiasiantuntija Janne Mustonen johdattavat sinut lempeällä otteella löytöretkelle luontoliikunnan voimaannuttavaan maailmaan.

Polkujuoksuleiri aloittelijoille

Tule nauttimaan liikunnan riemusta ja oppimaan polkujuoksijaksi.

Polkujuoksuleiri harrastajille

Polkujuoksuleiri edistyneemmille juoksijoille.

Pilatesleiri aloittelijoille

Pilateksen alkeiskurssilla aloitetaan harrastus alusta. Liikkeet ovat helppoja tai helposti omaksuttavia. Kurssin jälkeen osallistujat voivat jatkaa harrastusta pilatestunneilla.

Pilatesleiri harrastajille

Pilatesta, rentoutumista ja kehon hyvinvointia – leiri. Pilatesharjoitteet ovat perustason harjoitteita, mutta etenemme johdonmukaisesti helpommista liikkeistä vaikeampiin ja käymme niiden suorittamisen perusteellisesti läpi.

Melontakurssi

Aloitteleville melojille suunnatulla kurssilla käydään läpi melonnan alkeet, joten aiempaa melontakokemusta ei tarvita. Melontakurssin sisältö noudattaa Suomen Melonta- ja Soutuliiton peruskurssin sisältösuosituksia.