Valmenna urheilijaksi -koulutukset

Täydennyskoulutusta lasten ja nuorten valmentajille 

Huom! Syksylle 2022 suunnitellut Valmenna Urheilijaksi-koulutukset siirtyvät. Etsimme koulutuksille uutta ajankohtaa ja tiedotamme heti kun koulutusten järjestämisen uusi aikataulu varmistuu!

Taustaa: Kisakallion kehittämät Valmenna Urheilijaksi -täydennyskoulutukset käynnistyivät syksyn 2021 pilottikoulutuksella, joka oli suunnattu yläkouluikäisten (12-15 v.) urheilijoiden valmentajille. Koulutus sai erittäin hyvää palautetta osallistuneilta valmentajilta. Jatkossa järjestämme Valmenna Urheiliijaksi- koulutuksia kohdennettuina niin lasten (5-12 v.), valintavaiheen (12-15 v.) kuin huippuvaihetta lähestyvien (16-20 v.) urheilijoiden valmentajille. 

Koulutuksissa eri alojen asiantuntijat ja ammattivalmentajat tukevat valmentajien osaamisen kehittymistä valmentajan polulla käytännönläheisesti yksilölliseen palautteeseen, tiiviiseen vuorovaikutukseen ja mentorointiin perustuvassa prosessissa. Tutustu Valmenna Urheilijaksi- koulutusvaihtoehtojen sisältöihin ja toteutukseen sekä kohderyhmiin alla olevasta materiaalista. 

 

Valmenna Urheilijaksi koulutuksen esitteet pdf-muodossa.
HUOM: syksyn 2022 koulutukset siirtyvät tulevaan. informoimme uusista ajankohdista kun aikataulu varmistuu! 

Lasten valmentajat ja ohjaajat

Valintavaiheen valmentajien valmentajakoulutus

 

Kari Seppänen

Johtaja, Urheilu- ja liikuntapalvelut

Anne Rikala

Urheilun ja liikunnan asiantuntija