Takaisin uutisiin

Julkaistu 30.09.2022

Vaihdamme järjestelmää - uusi järjestelmä on Willba

Kisakallion uusi toiminnanohjausjärjestelmä on nimeltään Willba. Willba on urheiluopistoympäristöön räätälöity järjestelmä, jonka avulla voimme jatkossa palvella asiakkaitamme entistä sujuvammin

Kisakallion uusi toiminnanohjausjärjestelmä on nimeltään Willba. Willba on urheiluopistoympäristöön räätälöity järjestelmä, jonka avulla voimme jatkossa palvella asiakkaitamme entistä sujuvammin. Sama järjestelmä on jo aikaisemmin otettu käyttöön Pajulahden Urheiluopistolla.

– Uusi toiminnanohjausjärjestelmä vastaa jo pitkäaikaiseen tarpeeseen palvelun sujuvoittamisesta sekä varausvaiheessa että paikanpäällä Kisakalliossa. Viime syksynä tekemämme asiakaskokemuskyselyn perusteella juuri nopea pääsy oman ohjelman pariin on asiakkaillemme tärkeimpiä asioita urheiluopistolla. Uuden nykyaikaisen järjestelmän myötä voimme myös edelleen kehittää sekä ravintola- ja  majoituspalveluja että urheilun ja liikunnan palveluja Willbaan liitettävien uusien digitaalisten palvelujen avulla, järjestelmäuudistusprojektista vastaava CDO Irina Keinänen sanoo.  

Uuden järjestelmän käyttöä on Kisakalliossa harjoiteltu, mutta pyydämme silti ensimmäisinä viikkoina hieman kärsivällisyyttä siltä varalta, että emme vielä osaa kaikkea.

Takaisin uutisiin