Takaisin uutisiin

Julkaistu 31.05.2024

Uusi bussireitti Lohjan keskustasta Kisakallioon

Kisakallioon pääsee Lohjan keskustasta jatkossa entistä paremmin julkisen liikenteen linja-autovuoroilla, kun Lohjalla siirrytään ely-vetoiseen joukkoliikennöintimalliin. Linja-autoliikenne Kisakallion ja Lohjan keskustan välillä alkaa maanantaina 3.6.2024.

Välillä kulkee arkipäivisin kaksi edestakaista vuoroa. Viikonloppuisin edestakaisia vuoroja kulkee kolmesti päivässä. Bussipysäkki sijaitsee Kisakallion jäähallin parkkipaikalla.

Kertalippuja voi ostaa ajoneuvosta käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Lisäksi myynnissä on erilaisia, pääosin mobiilippumuotoisia sarjalippuja. Löydät ajantasaiset tiedot aikatauluista ja lipuista osoitteesta www.matkahuolto.fi.

Juhannusaattona maksutta

Bussiliikenteen uudistuksen kunniaksi Lohjan kaupunki tarjoaa juhannusaattona pe 21.6. maksuttomia bussikyytejä tietyillä reiteillä. Lohjan keskustasta pääsee juhannusaattona Kisakallioon klo 14.20 sekä klo 19.20 ja Kisakalliosta Lohjan keskustaan klo 14.55 sekä klo 19.55.

Juhannuksena Kisakalliossa kilpaillaan myös ensimmäistä kertaa järjestettävässö, Suomen suurimmassa agilityfestivaalissa, Midsummer Dog Sports Festival 2024 -tapahtumassa. Agilityfestivaali tuo Kisakallioon maailmanluokan koiraurheilutapahtuman ja kisatunnelman, jota kannattaa tulla seuraamaan kauempaakin.

Bussiaikataulut huomioidaan Kisakalliossa jatkossa myös opetuksen suunnittelussa, jotta opiskelijoilla on mahdollisuus käyttää julkista liikennettä. Tavoitteena on, että Kolmen kampuksen urheiluopisto on helposti saavutettavissa myös ilman autoa.

Takaisin uutisiin