Takaisin uutisiin

Julkaistu 13.03.2023

The World Junior Curling Championships 2024 järjestetään Kisakalliossa

Ensi vuoden World Junior Curling Championships järjestetään Kisakallion urheiluopistolla 17.-24.2.2024.

Kisakallion urheiluopistolle kokoontuu ensi vuoden helmikuussa lähes 200 curlingin juniorikilpailijaa kilpailemaan maailmanmestaruudesta. Tämä on yksi kolmesta Kisakalliossa järjestettävästä curling-tapahtumasta kaudella 2023-2024, sillä myös World Junior-B Curling Championships ja World Wheelchair-B Curling Championship järjestetään Kisakalliossa. Junior Championships pidetään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa, mutta Lohjalla on järjestetty aiemminkin curlingin maailmanmestaruuskilpailuja – vuonna 2015 järjestettiin pyörätuolicurlingin maailmanmestaruuskilpailut.

”Lohja on ollut loistava yhteistyökumppani World Curling Federationille vuosien aikana ja olen ilahtunut, että tämä on johtanut meidät tuomaan World Junior Championships -kilpailun Kisakallion urheiluopistoon. Paikallisilla järjestäjillä on vahva kokemus meidän World Junior-B ja Wheelchair -tapahtumien järjestämisestä, ja olen varma, että he tulevat järjestämään fantastisen tapahtuman meidän huipputason junior curlaajille”, World Curling Federationin Head of Competitions Eeva Roethlisberger kertoo.

Lauri Ikävalko Kisakalliosta kertoo Kisakallion olevan erittäin ylpeä saadessaan järjestää nämä World Curling Federationin tapahtumat. ”Tämä tapahtuma on konkreettinen esimerkki menestyksestämme järjestää junior- ja pyörätuoli -kilpailuja, ja se korostaa jatkuvaa yhteistyötämme ja innostustamme junior curlingia kohtaan.”

Takaisin uutisiin