Takaisin uutisiin

Julkaistu 24.05.2023

Rekry – haussa tarjoilija!

Haemme ravintolaan moniosaajaa niin salityöskentelyyn kuin tapahtuma- ja kokoustilaisuuksiin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Sinulla on jo kokemusta tarjoilijan työstä ja olet innokas oppimaan lisää. Työskentelet ravintolan kaikissa asiakaspalvelutehtävissä kuten tilaustarjoiluissa, kahvilassa sekä ravintola Sportin aamiais-, lounas- päivällis- sekä iltapalatarjoilussa. Olet asiakaspalvelua ja omaa työtäsi arvostava tiimipelaaja. Tunnet vastuusi asiakasta ja työkavereita kohtaan.

Kisakallio on metropolialueen urheiluopisto, joka sijaitsee Lohjalla, alle tunnin matkan päässä Helsingistä. Toimimme monipuolisesti liikunnan ja urheilun parissa. Keskiössä on liikunta-alan koulutus- ja valmennuskeskustoiminta yhdessä kumppani lajiemme yhteisöjen kanssa. Me välitämme ympäristöstä, hyvinvoinnista, tasa-arvosta, asiakkaistamme ja toisistamme. Vaalimme upeaa ympäristöämme sekä Kisakalliosäätiön hienoa tarkoitusta edistää liikkumista, erityisesti lasten ja nuorten keskuudessa.

Tarjoamme
-  mahdollisuuden olla mukana kehittämässä toimintaa
-  upean sporttisen työympäristön lähellä luontoa
-  reippaat työkaverit ja ainutlaatuisen urheiluopistoverkoston tuen

Arvostamme
-  Tehtävään sopiva ravintola-alan koulutus / työn kautta hankittu kokemus
-  Hyviä tiimityötaitoja, ahkeraa asennetta, vahvaa työmotivaatiota ja asiakaspalveluasennetta
-  Uusiin tilanteisiin helposti mukautuva moniosaaja
-  Kirjallinen ja suullinen sujuva suomen ja englannin kieli, muun kielitaidon katsotaan hyväksi
-  Työssä vaaditaan myös hyviä järjestelmäosaamistaitoja

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ravintolapäällikkö Sari Kailalle osoitteeseen sari.kaila@kisakallio.fi. Kutsumme henkilöitä haastatteluun joustavasti hakemusten saavuttua. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Takaisin uutisiin