Takaisin uutisiin

Julkaistu 02.06.2023

Rekry – haussa ravintolan salitoiminnan vuoropäällikö

Tavoitteena on johtaa ja kehittää Ravintola Sportin operatiivista toimintaa Kisakallion Urheiluopistossa. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.

Luot hyvää ilmapiiriä ja työskentelyintoa omalla reippaalla asenteellasi ja esimerkilläsi. Viihdyt vaihtelevatempoisen työskentelyn parissa, omaat tehtävään vaadittavat organisointi- ja vuorovaikutustaidot sekä sinulla on vastuunkantokykyä. Olet tuloshakuinen ja myyntihenkinen sekä sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Tehtävä edellyttää alan koulutusta ja useamman vuoden monipuolista työkokemusta ravintola-alalta. 

Kisakallio on metropolialueen urheiluopisto, joka sijaitsee Lohjalla, alle tunnin matkan päässä Helsingistä. Toimimme monipuolisesti liikunnan ja urheilun parissa. Keskiössä on liikunta-alan koulutus- ja valmennuskeskustoiminta yhdessä kumppani lajiemme yhteisöjen kanssa. Me välitämme ympäristöstä, hyvinvoinnista, tasa-arvosta, asiakkaistamme ja toisistamme. Vaalimme upeaa ympäristöämme sekä Kisakalliosäätiön hienoa tarkoitusta edistää liikkumista, erityisesti lasten ja nuorten keskuudessa.

Päätehtävät ja vastuut:

  • ravintolasalin operatiivisesta toiminnasta vastaaminen
  • päivittäisten töiden suunnittelu ja organisointi
  • henkilökunnan jaksamisesta huolehtiminen
  • työvuorosuunnittelu seuraaville päiville
  • työntekijöiden päivittäinen briiffi
  • uuden työntekijän perehdyttäminen
  • operatiiviseen työhön osallistuminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 30.6.2023 mennessä ravintolapäällikkö Sari Kailalle osoitteeseen sari.kaila@kisakallio.fi. Kutsumme henkilöitä haastatteluun joustavasti hakemusten saavuttua.

Takaisin uutisiin