Takaisin uutisiin

Julkaistu 17.08.2023

Liikuntafoorumin ilmoittauminen on avattu

Liikunta-alan vuoden ykköstapahtuma Kansalliseen liikuntafoorumi järjestetään 30.–31.10.2023 Kisakallion Urheiluopistolla, Lohjalla. Liikuntafoorumissa keskustellaan tänä vuonna taloudesta monipuolisesti eri näkökulmista teemalla Euroja liikkeellä. Ilmoittautuminen foorumiin on nyt avattu!

Tämän vuoden Liikuntafoorumissa käsitellään mm. käynnistyneen hallituskauden liikkumis- ja liikuntapolitiikkaa, liikkumisen ja liikunnan verotusta, harrastamisen hintaa, mielenterveyttä, kansantaloutta sekä luodaan katsetta tulevaisuuteen. Luvassa on jälleen paljon uutta tietoa, mielenkiintoisia puhujia ja keskusteluja liikkumisen ja liikuntapolitiikan ajankohtaisista teemoista sekä tärkeitä kollegojen kohtaamisia.

Liikuntafoorumi on aina parasta paikan päällä, ja tänä vuonna foorumi järjestetäänkin vain läsnätilaisuutena. Osallistumismaksu on 198 € ja ilman iltajuhlaa 148 €.

Tutustu Liikuntafoorumiin 2023 päivitettyyn ohjelmaan
https://www.eslu.fi/kansallinen-liikuntafoorumi/ohjelma/

Ilmoittaudu mukaan täällä 30.9. mennessä
https://www.eslu.fi/kansallinen…/ilmoittautuminen/

Liikuntafoorumin järjestävät yhteistyössä valtion liikuntaneuvosto, opetus- ja kulttuuriministeriö, Yleisradio, Veikkaus, Suomen Olympiakomitea, Suomen Paralympiakomitea ja Suomen Kuntaliitto. Foorumin paikallisena järjestäjäkumppanina toimivat Kisakallion Urheiluopisto, Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu sekä Lohjan kaupunki.

Takaisin uutisiin

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: