Takaisin uutisiin

Julkaistu 05.07.2022

Hifk:n ja Tps:n edustusjoukkueet pelaavat Kisakallion jäähallin 20-vuotisjuhlaottelun

Kisakallion Urheiluopisto juhlii 20 vuotista jäähallia yhdessä pitkäaikaisimman asiakkaan Harjun Kiekon kanssa Kisakallion jäähalli 20 vuotta - juhlaottelun merkeissä Lohjan jäähallilla 11.8.2022. Juhlaottelussa kohtaavat HIFK:n ja TPS:N edustusjoukkueet.

Kisakallion Urheiluopisto teki silloisen historiansa suurimman investoinnin vuonna 2002 rakentamalla koulutus- ja harjoitusjäähallin. Halli tehtiin tarpeeseen. Se nousi heti alusta alkaen tärkeäksi osaksi paikallisen jääkiekkoseuran Harjun Kiekon (ent. Lohjan Kisaveikot) harjoitusolosuhteita. Nykyään Kisakallion jäähalli toimii merkittävänä harjoitus- ja tapahtumareenana useille jäälajeille.

Kisakallion Urheiluopisto juhlii 20 vuotista jäähallia yhdessä pitkäaikaisimman asiakkaan Harjun Kiekon kanssa Kisakallion jäähalli 20 vuotta - juhlaottelun merkeissä Lohjan jäähallilla 11.8.2022. Juhlaottelussa kohtaavat HIFK:n ja TPS:N edustusjoukkueet. HIFK:n nykyisellä päävalmentaja Ville Peltosella on myös henkilökohtainen suhde Kisakallioon. Hänen nimikkoleirejään on järjestetty Kisakalliossa jo 15 vuoden ajan. Myös HIFK:n muut joukkueet ovat vierailevat usein Kisakalliossa, esimerkiksi urheilijatestauksessa.

– Edustusjoukkueiden saaminen mukaan on osoitus hyvästä yhteistyöstä ja olemme siitä erittäin iloisia. Ottelun pelaaminen Lohjalla oli hyvin luonteva ratkaisu, koska sinne voimme ottaa yleisöä mukaan ja samalla kunnioitamme Kisakallion ja Harjun Kiekon pitkäaikaista kumppanuutta, kertoo Kisakallion myyntijohtaja ja tapahtuman luoja Lauri Ikävalko.

Harjun Kiekolle liigaseurojen pregame-ottelu Lohjalla ei ole ensimmäinen, vaan vuosien aikana niitä on järjestetty eri seurojen kanssa. Toiminnanjohtaja Panu Heinistö on mielissään erityisesti tästä ottelusta.
– Hienoa päästä koronan jälkeen taas järjestämään yleisötapahtumia. Nämä tapahtumat ovat upeita sekä seurojen omille junioreille että muulle kiekkoväelle. Yhteistyömme Kisakallion kanssa on vahvistunut vuosi vuodelta ja on upeaa päästä juhlistamaan meille tärkeää jäähallia, Heinistö hehkuttaa.

– Ja kun muistelee viime kevättä, niin eihän ottelupari voisi paljon herkullisempi olla, Heinistö jatkaa ja toivottaa sekä HIFK:n, että TPS:n sydämellisesti tervetulleeksi Lohjalle.

Mitä: Kisakallion jäähalli 20-vuotta -juhlaottelu 11.8.2022
Missä: Lohjan jäähallissa
Kuka pelaa: HIFK:n ja TPS:n edustusjoukkueet
Kuka järjestää: Kisakallion Urheiluopisto, Harjun Kiekko ja Lohjan Kaupunki

Varaa liput tästä!

Takaisin uutisiin