Lomalle Kisakallioon

SPORTTINEN LOMA URHEILUOPISTOLLA


Loma täynnä yhdessäoloa, luontoa ja liikuntaa. Upeat puitteet ja herkullinen ruoka Kisakalliossa takaavat mahtavan loman. Erilaiset liikuntamahdollisuudet tarjoavat monipuolisesti tekemistä koko perheelle. 

Majoitusvaihtoehdoitamme löydät sopivan monenlaiselle porukalle. Majoittujien käytössä on aina kuntosali ja välivuokraamon vuoden ajan mukaan vaihtuva tarjonta sekä varaustilanteen mukaan muita liikuntatiloja. Majoituksen voit varata allaolevien linkkien kautta booking.comista tai Lomarenkaasta

Loma-aikoina, kuten hiihto- tai pääsiäislomalla  varaamme lomailijoille luisteluaikaa jäähalliin, palloiluhallin maila- tai pallopeleille ja järjestämme lomakivaa myös lähiluontoon. 

Majoitusvarauksen hintaan kuuluu aina

  • Kuntosali 
  • Geokätköt ja valokuvasuunnistus
  • Karnaisten luontopolku (säävaraus)


HIIHTOLOMALLA liikETTä, UUSIA TAITOJA ja UPEA LUONTO 
- Ohjatut Curling pelit joka päivÄ

Tarjoamme lomavieraillemme monenlaista hauskaa aktiviteettiä -  Hiihtoloma special on majoittujille ilmainen ohjattu Curling tunti viikolla 8 maanantaista lauantaihin klo 10-11.30. Joukkueet jaetaan osallistujien mukaan, peli sopii kaikenikäisille, mutta pelataan jäällä, joka on liukas alusta. Pelatessa käytetään jääkiekkokypärää, jonka saa ohjaajalta ennen peliä.

Upea talvinen luonto kannattaa myös hyödyntää, kun se yhdistetää ruokailuun avotulen ääressä, niin lomatunnelma on taattu. Sytytämme viikon 8 ajan joka aamupäivä tulen suurkodalle. Tulen ääreen voi mennä fiilistelemään muuten vaan, mutta hienointa on, kun varaa ravintolasta sopivan eväspaketin ja lähtee lähtee kodalle eväsreppu selässä.

Lohjan kaupungin liikuntamahdollisuudet, esimerkiksi hiihtoladut ja uimahalli Neidonkeidas sijaitsevat noin 15 minuutin automatkan päässä Kisakalliosta. Lohjan Liikuntakeskuksen Latutilanne ja uimahalli Neidonkeidas

SporttivuokraamoSTA

Varaukset: asiakaspalvelu@kisakallio.fi tai 019 - 315311 valitse 3 asiakaspalvelu. Kaikki tilat ja välineet 15 e/tunti.

  • Lumikenkäilyvarusteet (säävaraus)
  • Maastopyörä (säävaraus)
  • Sisäliikuntatilat (Saatavillaa vain loma-aikoina: sulkapallo, sähly)
  • Rantasauna

 

Majoitus Hotellissa

Majoitu mukavasti Kisakallion Katajarinteen luhtikäytävin katetussa huoneistohotellissa. Hotelli standard 95 €/vrk/huone max 3hh aamiaisella. Hotelli 2 huonetta väliovella 160 €/ max 4-6hlö

Majoitus villassa

Villat sopivat erinomaisesti perheen tai jopa kahden lomanviettoon tai vaikka ystäväporukalle. Villat ovat moderneja vapaa-ajan asuntoja Kisakallion urheiluopistolla, Lohjanjärven rannalla. Villoissa on tilava keittiö ja oleskelutila, hulppeat saunatilat, suuri parveke/terassi järvelle päin ja neljä mukavaa makuuhuonetta.

Ravintolapalvelut

Kisakallion ravintola Sport tarjoaa aamiaisen, lounasta ja päivällistä noutopöydästä kaikkina viikonpäivinä.

Liikunta

Ulkona ja lähiluonnossa omatoimista liikuntaa päivittäin sekä perheille seikkailurastit sekä valokuvaussuunnistus. Vuokrauspisteeltämme saa reitti- ja matkailuvinkkejä lähimaastoon.

Sporttivälineiden vuokraus

Olisiko sinusta kiva lähteä kokeilemaan lumikenkäillen upeita luontoreittejä Kisakalliossa? Vuokraa välineet Kisakalliosta. Kaikki välineet 15€/ h, lisätunnit 10 €, max. 4h 40€/ varaukset: asiakaspalvelu@kisakallio.fi

Sauna, kota ja laavu

Majoittuvan lomalaisen on mahdollista varata myös oma saunavuoro 50€/h klo 16-20. Kota/Laavu omalle seurueelle 15€/ h Sisältää puut ja sytykkeet. Varaus ennakkoon tai paikan päällä. Hae retkieväät ja grillattavaa mukaan Kahvila Kimalluksesta, vastaanoton vierestä.