Työpaikkaohjaajakoulutus

TYÖPAIKKAOHJAAJAKOULUTUS VERKOSSA JA TYÖPAIKKAOHJAAJAKSI VALMENTAUTUMINEN 5 OSP

Työpaikkaohjaajien verkkokoulutus on tarkoitettu liikunta-alan toisen asteen opiskelijoita työpaikalla perehdyttäville, ohjaaville tai arvioiville henkilöille, työnantajille, työpaikkaohjaajille sekä muille työelämän edustajille. Työpaikkaohjaajakoulutus tarjoaa työvälineitä, valmiuksia ja vertaistukea kaikille työpaikallaan opiskelijoita perehdyttäville ja ohjaaville henkilöille.

Työpaikkaohjaajien verkkokoulutuksen voi suorittaa itsenäisesti verkossa Moodle oppimisympäristössä. Koulutus on maksuton ja siitä saa todistuksen.

Verkkokurssin osallistumislomake

Lisätiedot: työssäoppimisen koordinaattori Mari Heikkilä, mari.heikkila@kisakallio.fi, 040-4560690


Verkkokurssin jälkeen on mahdollisuus suorittaa Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen 5 osp kokonaisuus (verkkokoulutus + lähipäivä + näyttöseminaari). Lähipäivä (aamupäivä) to 13.10.2022 Kisakallion Urheiluopistossa ja näyttöseminaari (aamupäivä) to 17.11.2022 Kisakallion Urheiluopistossa. Molemmat päivät ovat maksuttomia. Opiskelija saa suorituksesta todistuksen. Jos haluat osallistua 5 osp kokonaisuuteen, niin verkkokoulutus tulee olla tehtynä ke 5.10.22 mennessä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisajankohta: 9.5.-3.10.22

Yleisinfo työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta

Oppisopimuksella työpaikalla tapahtuva oppiminen