Ammatillinen koulutus

Haaveena sporttiammatti

Kisakallio edistää liikunta-alan koulutuksen avulla ihmisten ja yhteiskunnan hyvinvointia.

Kisakallio kouluttaa liikunta-alan ammattilaisia Liikunnanohjauksen perustutkintoon, Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkintoon ja Valmennuksen erikoisammattitutkintoon. Kouluttajina toimivat Kisakallion osaavat ja innostavat opettajat. Opiskelu on toiminnallista, yhteisöllistä ja työelämälähtöistä. Koulutusta on tarjolla sekä peruskoulunsa päättäneille, lukion tai ammatillisen tutkinnon suorittaneille että aikuisopiskelijoille.

Kisakallio järjestää ammatillista koulutusta Kisakallion kampuksella Lohjalla ja Urhean Mäkelänrinteen kampuksella Helsingissä. Lisäksi hankintakoulutusta voidaan järjestää tilaajan toiveiden mukaisessa paikassa. Kisakallio järjestää koulutusta tiiviissä yhteistyössä liikunta-alan työelämän kanssa.

Kisakallion ammatillisessa koulutuksessa opiskelee vuosittain noin 250 opiskelijaa. Tutkinnon suorittaa vuosittain noin 80-100 opiskelijaa. Tutkinnon suorittaneista Kisakallion opiskelijoista yli 90% on vuoden kuluttua valmistumisestaan joko työllistynyt tai sijoittunut jatko-opintoihin.

Ammatillisen koulutuksen yhteystiedot

Saija Paulinow

Opintosihteeri

Mari Heikkilä

Ammatillinen opettaja, Työssäoppimisen koordinaattori

Jukka Hokka

Urheilukoordinaattori, ammatillinen opettaja, tutkintovastaava/VAT/Huippu-urheilija LPT

Heli Hämäläinen

Ammatillinen opettaja, Tutkintovastaava/LAT

Jari Moberg

Ammatillinen opettaja

Pulmu Puonti

Valmentajakoulutuksen asiantuntija, tutkintovastaava/VeAT

Anne Rouvinen

Ammatillinen opettaja, Tutkintovastaava / LPT

Anni Tuomi

Ammatillinen opettaja

Helena Piiroinen

Ammatillinen opettaja

Päivi Nissinen

Ammatillinen opettaja

Virpi Palmén

Terveysliikunnan asiantuntija

Erkko Laukia

Ammatillinen opettaja, Koulutuksen kehittämisen asiantuntija

Linda Tiirikainen

Ammatillinen opettaja

Timea auttaa lukiolaisia löytämään liikkumisen

Timea Hyökki valmistui Kisakalliosta liikuntaneuvojaksi vuonna 2021. Hän työllistyi heti Lohjan lukion personal trainerin tehtävään. Työ koostuu asiakkaiden haastatteluista ja konkreettisesta avusta löytää liikkumisen iloa opiskelijan elämään. Timea viihtyy työssä hyvin.

Kampuselämää

Urheiluopistolla opiskeluun kuuluu olennaisena osana asuntolaelämä. Vaikka kyse ei ole sisäoppilaitoksesta, useimmat opiskelijat kuitenkin asuvat opistolla opiskelun aikana. Opiskelijat majoittuvat tavallisesti Koivupiha-asuntolassa soluasunnoissa, joissa on kolme kahden hengen huonetta ja yhteinen kylpyhuone ja keittiö.

Siiri suoritti AMK-kursseja osana liikuntaneuvojan opintoja

Keväällä 2022 liikuntaneuvojaksi valmistunut Siiri Hietikko hyödynsi mahdollisuutta väyläopintoihin ja suoritti 2. asteen tutkinnon osana AMK-opintoja. Siiri koki väyläopinnoit mielenkiintoisiksi ja tulevia jatko-opintoja tukeviksi.