Villakokous

Kokousta Kisakalliossa, lähellä luontoa

Kisakallion Villat tarjoavat harmonisen rauhallisen kokousmiljöön jykevän luonnon keskellä, Lohjanjärven rannassa. Villat ovat kotoisia, mutta laadukkaasti sisustettuja. Kussakin Villassa on majoitustilaa, kunnollinen pöytä ja iso yhteinen tila sekä kokoustamista että ruokailua varten. 

Villakokoukseen kuuluu olennaisena osana herkullinen ruoka, joka valimistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista Kisakallion omassa keittiössä. Menut vaihtuvat sesongin mukaan. Meille on kunnia-asia suosia kotimaista lähellä tuotettua ruokaa. 

Pyydä tarjous Villakokouksesta

 

Muhkea aamiainen ja raikas lounas

Kisakallion Villakokouksen sydän on herkullinen ruoka. Päivä alkaa muhkealla aamiaisella: tuorepuuroa, smoothiet, rapeita croisantteja, tuoreita vihanneksia, raikasta tuoremehua ja tietenkin kahvia. LOunaamme on aina terveellisesti kauden raaka-aineista koostettu maukas kokonaisuus, jonka ei jätä ketään nälkäiseksi. Kun päivään sisällytetään sopivasti aktiviteetteja, niin kaikki syövät hyvällä omalla tunnolla myös jälkiruoan.

Yhteinen Illallinen kruunaa päivän

Kisakallion ruoka on erinomaista - herkullista ja terveellistä. Lounaiden ja päivällisten Menut vaihtuvat vuodenajan mukaan; keväällä herkutellaan parsalla, varhaisperunoilla ja muilla tuoreilla kasviksilla, värikäs kesämenu koostuu mansikoista, raparperista, meloneista sekä juuri nostetuista juureksista. Syksyn sadonkorjuu tuo pöytään metsämarjat, sienet ja riistan. Talvella syödään lämpimiä keittoja, kaaleja ja etelän lämmössä kypsyneitä sitruksia. Kasvikset ja tuore kala ovat keittiömme tähtiä, mutta hyödynnämme myös riistaa ja muuta laadukasta kotimaista lihaa ja juustoja.

Majoittuminen ja sauna omalla villalla

Yöpyvään Villakokoukseen hyödynnetään useimmiten villan omia majoitustiloja ja tarpeen mukaan lisätilaa hotellista tai muilta villoilta. Saunominen Villan omassa saunassa pitää porukan koossa, mutta vaihtoehtoisesti on mahdollista myös lähteä saunomaan rantasaunalle, jossa on omat saunat naisille ja miehille.

Omat pizzaT vai grillibileet?

Jos haluatte tällä kertaa tehdä illallisesta varsinaisen ohjelmanumeron, niin vaihtoehtona on huikea pizzailta, jossa Kisakallion kokki opastaa tiiminne napolilaistyylisen pizzan saloihin, ja jokainen tekee itselleen herkullisen artesaanipizzan.
Jos kokouspäivä on vienyt jo kaikki voimat, niin varma tapa rentoutua on tilata paikalle kumppanimme Hiidenveden BBQ ja pitää kunnon grillibileet herkullisten savustettujen ja grillattujen herkkujen parissa. 

Lisätiedot

Myynti, yritykset ja vapaa-aika