Aktiviteetit kokouksiin

Lataudu liikkeessä tai luonnossa 

Suunnitellaan yhdessä teille sopivin hyvän mielen hetki liikkuen tai palautuen. Valitse itsellesi sopiva tapa nauttia liikunnasta ja luonnosta:

  • Curling - Olympiahenkinen suosikki
  • Jousiammunta sisällä tai ulkona - Löydä sisäinen Robin Hoodisi
  • Kehonhuolto, venyttelyt, Foamroller - kireästä rennoksi
  • Kuntotestaus - testaa liikkuvuutesi, hapenottokykysi tai kehonkoostumuksesi
  • Lataudu luonnossa ohjatulla Metsäkylvyllä, luontoretkellä, maastopyöräillen, patikoiden tai lumikenkäillen
  • Suunnistuksen perusteet tai haastavampi Sprintti -kisa
  • Vesille - upealle Lohjanjärvelle!! Melontaa tai soutua kajakilla, kanootilla, suppaillen tai vaikka porukalla kirkkoveneellä

Ohjatut aktiviteetit ryhmille kestävät 1-2h.

Voitte myös varata ryhmällenne tai seurueellenne yksityiseen käyttöön Rantasaunan, Suurkodan tai laavun.

Ohjattujen liikuntapalveluiden lisäksi Kisakalliosta voi vuokrata välineitä omatoimiseen liikkumiseen Kisakalliossa, Lohjanjärvellä tai Karnaistenkorven poluilla. 

 

Maastopyörillä poluille

Karnaistenkorpi ja Kisakallion läheiset luontoreitit antavat mahdollisuudet monenlaiseen luonnossa liikkumiseen. Patikointi ja maastopyöräretki metsäteillä ovat helpot ikisuosikit, mutta halutessasi voit tilata extreme-henkisenpää ohjattua liikuntaa.

Melominen on elämys

Melominen on trendilaji, jonka harrastamista moni harkitsee. Kokouspäivän yhteyteen järjestetty melontaretki turvallisuusohjeistuksineen antaa eväitä omille melontaretkille. Lohjanjärvi ja Kisakalliosta avautuva Maikkalanselkä ovat erinomaisia melontakohteita.

Curling on erikoista ja hauskaa

– Pienelle yritysryhmälle suosittelen sporttiaktiviteetiksi curlingia. Laji on helposti lähestyttävä ja siihen pääsee hyvin mukaan, vaikka ei omaisikaan aikaisempaa kokemusta. Joukkuekilpailussa tunnelma nousee taatusti korkealle, urheilun ja liikunnan asiantuntija Anssi Vesanto suosittelee

Lisätiedot

Myynti, yritykset ja vapaa-aika