Kisakallioon syyslomalla

SPORTTINEN LOMA URHEILUOPISTOLLA

Loma täynnä yhdessäoloa, luontoa ja liikuntaa. Upeat puitteet ja herkullinen ruoka Kisakalliossa takaavat mahtavan syysloman. Erilaiset liikuntamahdollisuudet tarjoavat monipuolisesti tekemistä koko perheelle. Syysloman aikana Rantamakasiinilla saatavana kesällä erittäin suosituiksi muodistuneet Kisakallion omat Pizzat. Nyt myös syyslomatarjouksena -  jokaiseen Kisakallioon tehtävään hotelli- tai Villa -majoitusvaraukseen kuuluu tunnin maksuton väline- tai kenttävuokraus.

Majoitus Hotellissa

Majoitu mukavasti Kisakallion Katajarinteen luhtikäytävin katetussa huoneistohotellissa. Hotelli standard 95 €/vrk/huone max 3hh aamiaisella. Hotelli 2 huonetta väliovella 160 €/ max 4-6hlö

Majoitus villassa

Villat sopivat erinomaisesti perheen tai jopa kahden lomanviettoon tai vaikka ystäväporukalle. Villat ovat moderneja vapaa-ajan asuntoja Kisakallion urheiluopistolla, Lohjanjärven rannalla. Villoissa on tilava keittiö ja oleskelutila, hulppeat saunatilat, suuri parveke/terassi järvelle päin ja neljä mukavaa makuuhuonetta.

Ravintolapalvelut

Kisakallion ravintola Sport tarjoaa lounasta ja päivällistä noutopöydästä kaikkina viikonpäivinä, 13 € aikuiset, lapset 10-16 vuotiaat 12€ ja alle 10 vuotiaat 1€/ ikävuosi. Myös aamiainen tarjotaan ravintola Sportissa. Rantamakasiinin palvelee viikolla 42 klo 13-19 tarjolla kesällä suuren suosion saanutta Artesaani pizzaa (takeaway mahdollisuus).

Liikunta

Ulkona ja lähiluonnossa omatoimista liikuntaa päivittäin sekä perheille linnunrata (heijastinrata) sekä valokuvaussuunnistus. Päivittäin klo 11-18 miehitetyltä vuokrauspisteeltä saa reitti- ja matkailuvinkkejä lähimaastoon ja Lohjalle pyöräillen, patikoiden, marjastaen, suunnistaen tai sienestäen.

Väline-vuokraus

Haluaisitko tutustua nopeasti suosiota kasvattaneeseen Padel-peliin? Olisiko sinusta kiva lähteä kokeilemaan maastopyörillä upeita luontoreittejä Kisakalliossa? Vuokraa välineet Kisakalliosta. Kaikki välineet 15€/ h, lisätunnit 10 €, max. 4h 40€/ varaukset: asiakaspalvelu@kisakallio.fi

Sauna, kota ja laavu

Yleinen saunavuoro ke-su 13 - 16 Saunamaksu 10 € Majoittuvan lomalaisen on mahdollista varata myös oma saunavuoro 50€/h klo 16-20. Kota/Laavu omalle seurueelle 15€/ h Sisältää puut ja sytykkeet. Varaus ennakkoon tai paikan päällä. Hae retkieväät ja grillattavaa mukaan Kahvila Kimalluksesta, vastaanoton vierestä.